Administrerende direktør

Backe Vestfold Telemark AS (BVT) eies 100% av Backe Entreprenør og er et resultat av en fusjon mellom selskapene Våle Bygg og Buer Entreprenør i 2015 (Begge selskapene var 100% eid av Backe Entreprenør Holding). Buer Entreprenør hadde en 80 årig historie å se tilbake på ved fusjonen. Samlet omsetning på ca. 400 MNOK gjør BVT til et av de to største selskapene i BackeGruppens entreprenørvirksomhet. Hovedkontor i Sandefjord (like ved Torp) og markedsområdet er hele Vestfold og Telemark. Selskapet er en utpreget totalentreprenør og bygget boliger og næringsbygg for private og offentlige kunder. Selskapet utpreger seg også gjennom et svært aktivt HMS-arbeide med få skader og lavt sykefravær som resultat.

FirmaBacke Vestfold Telemark
FylkeVestfold
StedSandefjord
Søknadsfristsnarest

Du får ansvaret for å videreutvikle en av regionens største entreprenører. Selskapet har mange dyktige medarbeidere og gode administrative og prosjektbaserte systemer. En viktig oppgave for ny daglig leder vil være å jobbe aktivt med å utvikle en felles bedriftskultur i det fusjonerte selskapet. I tillegg forventes det at daglig leder er en pådriver i strategisk og markedsorientert arbeid, samtidig som fokus på drift og lønnsomhet blir prioritert.

For å lykkes i rollen, tror vi at følgende egenskaper og ferdigheter er viktige:

  • Ha evne til å samle ulike kulturer og å kunne se alle medarbeidere
  • Være en sterk og synlig leder og god lag-/teamspiller
  • Ha evnen til å bygge relasjoner, både internt og eksternt
  • Ha svært gode samarbeidsevner, være lyttende og ha evne til å delegere.
  • Inneha en systematisk og planmessig arbeidsform
  • Være lojal til etablerte systemer og strukturer, samtidig som det er viktig å se etter forbedringer.
  • En markedsorientert holdning og stor forretningsforståelse er nødvendig

Det er ønskelig med utdannelse fra Universitet/høyskole, fortrinnsvis innen byggtekniske fag, men erfaring fra tyngre roller med dokumenterbare resultater kan eventuelt kompensere for dette.

Det er nødvendig med solid ledererfaring, fortrinnsvis fra prosjektorienterte organisasjoner.

Stillingen er en unik mulighet for en offensiv og markedsorientert leder til å utvikle et selskap med stort potensiale. Som leder i BackeGruppen blir du en del av et profesjonelt miljø der det også legges til rette for utveksling av kompetanse, erfaring og ressurser på tvers av selskapene.

Det tilbys solide betingelser for rette kandidat.

For ytterligere opplysninger om stillingen kan Svein Mathisen i Personal Utvelgelse AS kontaktes på tlf 918 53 539. Søknader vurderes fortløpende.

Søk stilling

Vis flere stillinger: