Arkitekt - Planlegger

Norconsult AS er med sine ca. 3000 ansatte Norges største tverrfaglige rådgiver rettet mot samfunnsplanlegging og prosjektering. Vi leverer tjenester nasjonalt og internasjonalt knyttet til bygg og eiendom, energi, industri, informasjons- og kommunikasjonsteknologi, kommunalteknikk, miljø, olje og gass, plan, samferdsel, samfunnssikkerhet og tekniske systemer. Selskapet, som er ansatteid, har hovedkontor i Sandvika, 47 andre kontor i Norge, 21 lokale virksomheter i Sverige og 3 i Danmark. Utenfor Norden har Norconsult kontorer i flere land.

FirmaNorconsult
FylkeRogaland
StedHaugesund
Søknadsfrist20.04.2016

Norconsults kontor i Haugesund ble opprettet i 1998. Vi leverer tjenester til både det private og offentlige markedet, innen alle faser av et prosjekt fra idéstadiet til driftsfasen. Som en del av Norconsult har vi et sterkt samarbeid med de andre kontorene og da spesielt med kontorene i Region Vest. Lokalt dekker vi fag som arealplanlegging, brannrådgivning, bygge-/konstruksjonsteknikk, landskapsarkitektur, VA/kommunalteknikk og veg/samferdsel. I tillegg påtar vi oss prosjektledelse, prosjekteringsledelse og byggeledelse.

Norconsult i Haugesund har et spennende, kompetent og tverrfaglig kontor i Haugesund som vi ønsker å styrke med arkitekt/planlegger. Kontoret har 18 medarbeidere innen fagområdene areal- og byplanlegging, landskapsarkitektur, vei- og trafikkplanlegging, vann-/avløpsteknikk, brann-, bygge- og anleggsteknikk samt prosjektadministrasjon og byggeledelse.

Vi ønsker at du styrker vår gruppe innen fagområdene plan/landskap i Norconsult Haugesund og er med å videreutvikle vårt planmiljø i region vest. Vi flytter snart til moderne lokaler i et ærverdig bygg i Haugesund sentrum.

Plan/landskapsgruppen utfører mange varierende og spennende oppdrag knyttet til ideutvikling/analyser, skisseprosjekt/programmering, reguleringsplaner og planer/ utredninger på overordnet nivå. Du vil være med å levere tverrfaglige, komplekse, bærekraftige og framtidsrettede planer og løsninger for våre kunder.

Vi søker etter en faglig engasjert, pågående og initiativrik medarbeider med universitets- eller høyskoleutdannelser innen arkitektur/arealplanlegging samt kompetanse innen urbanisme eller byforming. Erfaring som rådgiver eller fra offentlig stilling er en fordel.

Vi ønsker oss en ny medarbeider med gode faglige og sosiale egenskaper, som er kunnskapsrik og kreativ. Gode norsk-kunnskaper og god kjennskap til norsk plansystem er en forutsetning.

Vi tilbyr

  • Gode lønns- og ansettelsesbetingelser
  • Store faglige utfordringer sammen med dyktige medarbeidere
  • Tverrfaglig miljø og samarbeid med andre faggrupper lokalt og i vårt nettverk
  • Godt arbeidsmiljø og et godt sosialt miljø
  • Fokusering på kompetanse- og personalutvikling
  • Studieturer, ulike sosiale arrangementer, idrettslag, bedriftshytter mm

Søknad med CV, vitnemål, attester og vedlegg sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider www.norconsult.no. Vi gjør oppmerksom på at det kun er de elektroniske søknadene som vil bli behandlet. Ring oss gjerne for en prat.

Send søknad

Kontaktpersoner

Egil Larsen

Kontorleder

tlf.: 454 04 710

Send e-post

Peter Erwin Sonnenberg

Siviling. Arealplanl

tlf.: 454 04 714

Send e-post

Vis flere stillinger: