Senior konstruksjonsteknikk/byggeteknikk (RIB), Oslo

ÅF Reinertsen er en sammenslåing av selskapene ÅF Infrastruktur AS og den landbaserte virksomheten i Reinertsen AS (DEAL). Det nye selskapet ÅF Reinertsen ble etablert i 2016, og har røtter tilbake til 1946. Vår samlede kompetanse og erfaring gjør ÅF Reinertsen til et ledende rådgivermiljø i Norge innenfor ingeniør-, arkitekt- og plantjenester. Våre forretningsområder er samferdsel, infrastruktur, industri, bygg og anlegg. Våre høyt kompetente medarbeidere bidrar til økt verdiskapning for våre kunder gjennom innovative og bærekraftige løsninger i prosjekter. ÅF Reinertsen AS har ca. 360 medarbeidere i Oslo, Trondheim, Lillestrøm, Sandefjord og Bergen.

Du blir en del av ÅF Reinertsen i Oslo & Lillestrøm som har ca. 250 kompetente medarbeidere innen arkitekt og rådgiverfag som byggeteknikk, akustikk, infrastruktur, brannsikkerhet, elektro, VVS, energi og miljø. Byggeteknikk er en del av avdeling Bygg & Miljø. Avdelingen er en viktig del av organisasjonen med ca. 40 ansatte og kontorer på Lysaker og Lillestrøm.

Totalt består ÅF Reinertsen av mer enn 360 dyktige medarbeidere og har en årlig omsetning på ca. 450 MNOK. Vi har kontorer i store deler av landet med hovedkontor i Oslo. Morselskapet ÅF er et teknisk og konsulentselskap med sterke industrielle røtter som utfører oppdrag i energi, industri og infrastruktur sektorer. ÅF har 8000 ansatte med hovedbase i Europa, men prosjekter over hele verden. Ved å kombinere ulike fagområder og kompetanse, skaper ÅF lønnsomme, innovative og bærekraftige løsninger som hjelper kunder med å utvikle og lykkes.

Vi har et trivelig og uformelt arbeidsmiljø med gode sosiale ordninger for de ansatte. Vi har en aktiv personalklubb, mulighet for leie av bedriftshytter, interne arrangementer som for eksempel fjell- og skiturer med vår personalklubb. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og en fleksibel arbeidstid.

FirmaÅF Reinertsen
FylkeOslo
Søknadsfrist29.04.2016

Bli en del av vårt team!

Vi ønsker å øke vår bemanning innenfor konstruksjonsteknikk, i første omgang med erfarne sivilingeniører/ingeniører til våre Oslo og Lillestrøm kontorer. Prosjektene vi jobber med er alt fra mindre spesialbygg til større leilighetskomplekser, institusjoner, industri- og næringsbygg, skoler og idrettsanlegg.

Ønskede kvalifikasjoner:

Du er selvstendig og kan være disiplinleder i større prosjekter med det overordnede ansvaret for konstruksjonsteknikk. Vi søker etter erfarne byggeteknikkere, gjerne med mer enn 8 års erfaring innen konstruksjonsfag, bygg- og anleggsområdet. Evne til å jobbe selvstendig og i faglige team med yngre medarbeidere. Erfaring som disiplinleder RIB i prosjekter vil tillegges ekstra vekt. Kjennskap og erfaring med bruk av norske standarder og regelverk nødvendig. Søkere må ha gode kunnskaper i statikk og dimensjonering samt bruk av relevant programvare. Du må snakke og skrive flytende norsk.

Hva kan vi tilby?

  • Konkurransedyktige betingelser og gode pensjonsordninger.
  • Fleksibel arbeidstid.
  • Fem ukers ferie samt fri i jul og påske.
  • Spennende utfordringer i et internasjonalt konsern.
  • Hyggelig arbeidsmiljø med tilbud om sosiale aktiviteter utenom arbeidstid.
  • Allsidige og utfordrende prosjekter.
  • Gode personlige utviklingsmuligheter i sterke og tverrfaglige miljøer med tilgang til ledende og anerkjent bransjekunnskap.
  • Eksterne kurstilbud og interne kursopplegg i ÅF-skolen.
  • Muligheter til å utforme og påvirke din egen hverdag og faglige karriere.

Ta kontakt for å lære mer om ÅF REINERTSENs spennende arbeidsområder!

Spørsmål om stillingene kan rettes til Øyvind Munthe-Kaas ( oyvind.munthe-kaas@afconsult.com / 91386419)

Søk stilling

Vis flere stillinger: