Betong Øst er blant de som tidligere mottatt støtte fra utviklingsfondet.

Søker mottakere av Norsk Betongforenings utviklingsfond

Norsk Betongforening ønsker å stimulere til økt aktivitet innen utvikling og innovasjon innenfor betongbransjen.

Norsk Betongforening (NB) har gjennom oppretting av NBs Utviklingsfond avsatt midler til direkte støtte til prosjekter som anses som spesielt viktige for betongbransjen og innenfor NBs gjeldende strategi, visjoner og formål.

Fondskomiteen inviterer bransjen til å søke om midler til utvikling av prosjekter som har til formål å øke betongens økonomiske, tekniske, miljømessige og estetiske kvaliteter. Det fokuseres på utviklingsområder og prosjekter der det er tro på at resultatet direkte vil kunne prøves ut i markedet.

Det fokuseres på utviklingsområder og prosjekter der det er tro på at resultatet direkte vil kunne prøves ut i markedet.

Det er i 2016 satt av 300.000 kroner som skal deles ut i henhold til utlysningskriteriene. Det kan søkes om støtte på prosjekter som går over flere år.

Søkere skal skrive en kortfattet søknad på et søknadsskjema som sendes til norsk.betongforening@tekna.no. Skjemaet kan lastes ned fra www.betong.net

I søknaden skal det redegjøres for prosjektets bakgrunn og motivasjon, følge med en prosjektbeskrivelse, angi forventet resultat, inneholde et kostnadsoverslag og angi finansieringen. I tillegg må det opplyses om annen finansiering er innvilget.

Annen finansiering skal utgjøre minst 50 % av den totale prosjektkostnaden.

Søknadsfrist er 19.mai 2016.

Søknadene behandles av fondskomiteen i Norsk Betongforening.

Resultatene fra prosjekter som støttes, skal være offentlig tilgjengelig og blir lagt ut på NB sin hjemmeside. Ansvarlig søker må være medlem i Norsk Betongforening. (Bedrift eller personlig medlem).

Se tidligere tildeinger her