Langrennsgruppa i Spydeberg IL fikk penger til tidtagerutstyr under årets første utdeling fra Askim entreprenørs sponsorfond, fra venstre Thomas Fjeld Hansen, Mats Lund Sjøen og Anna Solberg. Bak leder Hans Petter Sjøen. Foto: Andreas Harjo Kjellmann

Sponsordryss fra Askim entreprenør

Langrennsgruppa i Spydeberg IL «trakk hovedgevinsten» på 25.000 kroner ved utdelingen av Askim entreprenørs sponsorfond.

Pengene går til nytt tidtagerutstyr.

Askim entreprenør har opprettet sitt sponsorfond på 100.000 kroner i anledning bedriftens 20-års jubileum. Fondet har to utdelinger i året.

Skiptvet motoraktivitetsklubb fikk støtte til lys og utvikling av anlegget sitt rundt Fjellshagan i Skiptvet. Smaalenene Cup fikk støtte til å leie Østfoldbadet for deltagerne på denne håndballcupen som er et samarbeidsprosjekt mellom håndballklubbene i Askim, Spydeberg, Skiptvet, Eidsberg, Trøgstad og Marker.

Den nystartede drilltroppen «Lykke Drill» i Askim fikk støtte til å kjøpe uniformer. Koret «Spydeberg Soulchildren» fikk støtte til å delta på Soul Children Festivalen, mens Trøgstad skiklubb fikk støtte til drift av løypemaskin og snøscooter.

– Vi ønsker å være en positiv bidragsyter til den verdifulle frivillige innsatsen som gjøres i nærområdet vårt, sier administrerende direktør Thor-Ole Riiser i Askim entreprenør.