Vi søker en erfaren byggeleder

ÅF Reinertsen er en sammenslåing av selskapene ÅF Infrastruktur AS og den landbaserte virksomheten i Reinertsen AS (DEAL).

Det nye selskapet ÅF Reinertsen ble etablert i 2016, og har røtter tilbake til 1946. Vår samlede kompetanse og erfaring gjør ÅF Reinertsen til et ledende rådgivermiljø i Norge innenfor ingeniør-, arkitekt- og plantjenester. Våre forretningsområder er samferdsel, infrastruktur, industri, bygg og anlegg.

Våre høyt kompetente medarbeidere bidrar til økt verdiskapning for våre kunder gjennom innovative og bærekraftige løsninger i prosjekter.

ÅF Reinertsen AS har ca. 360 medarbeidere i Oslo, Trondheim, Lillestrøm, Sandefjord og Bergen.

FirmaÅF Reinertsen
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist16.04.2016

ÅF REINERTSEN søker erfarne medarbeidere innenfor området byggeledelse for bygg og industri Trondheim

ÅF REINERTSEN er i dag en betydelig aktør innenfor rådgivningsmarkedet, og har ambisjoner om å vokse de neste årene. Dette gjelder også gruppen for prosjektadministrasjon (PA) i Trondheim. Gruppen leverer tjenester innen prosjektledelse, prosjekteringsledelse og byggeledelse. Hoveddelen av oppdragene er for kommunale og statlige byggherrer innen området bygg og industri, men vi leverer også til større private byggherrer. Vi er i dag en liten gruppe, men har som mål å bygge oss opp til å bli en betydelig aktør innenfor våre fagområder. Vi har derfor behov for å styrke staben med en eller flere erfarne byggeledere.

Vi søker deg som har lang erfaring med byggeledelse og/eller prosjektledelse innenfor bygg- og anleggsbransjen, fortrinnsvis med store byggeprosjekter. Personene vi er ute etter har flere år i bransjen, og følger seg trygge nok på sin kunnskap og sine erfaringer til å kunne bistå med den videre oppbyggingen og utviklingen av fagområdet.

Arbeidsoppgaver:

Hos oss vil du jobbe med planlegging og oppfølging av bygge- og anleggsplasser på vegne av oppdragsgivere. I dette ligger både faglig og kvalitetsmessig oppfølging, med hensyn på HMS, økonomi, tid og kvalitet. Du vil håndtere kontrakter og endringer, og være et bindeledd mellom entreprenør og byggherre. Du vil ha ansvar for fremdrift og økonomi i egne prosjekter. I tillegg vil du bistå i arbeidet med utvikling og oppbygging av fagområdet, noe som blant annet kan innebære å delta i tilbudsarbeid og utvikling av prosedyrer og rutiner.

Kvalifikasjonskrav:

Vi er ute etter en ingeniør med gode teoretiske og praktiske kunnskaper innen bygg og anlegg, med minimum 8 års erfaring fra bygge- og anleggsprosjekter. Vedkommende må ha gode kunnskaper om kontrakt- og entrepriseadministrasjon, planlegging og økonomi. Det er viktig for oss at du har gode muntlige og skriftlige kommunikasjonsevner på norsk. Du må ha klare lederegenskaper, og kunne samarbeide godt med oppdragsgivere og entreprenører. Som type er du løsningsorientert, og er flink til kommunisere med- og motivere andre mennesker.

Vi tilbyr:

Hos oss vil du få varierte og krevende arbeidsoppgaver, både med selvstendige oppdrag for byggherrer, og som del av team. Vi har et supert arbeidsmiljø, med godt samhold i gruppen og gode relasjoner til øvrige deler av organisasjonen. Du vil ha mulighet til å delta i utviklingen av gruppen slik at vi når våre mål om utvidelse og vekst. Vi har gode pensjons- og forsikringsordninger, fri både i påske og romjul og konkurransedyktig lønn.

Arbeidssted Trondheim, men vi tar på oss oppdrag der de er, og reisevirksomhet kan påregnes.

Hos oss er det mange muligheter for utvikling av egen kompetanse og karriere. Bli med på laget!

Søk på stillingen her

Kontaktperson:

Nina Oxås Nilsen

Gruppeleder PA Trondheim

73198307

nina.oxas@reinertsen.com

Vis flere stillinger: