Security – vern mot uønskede villede handlinger

StedOslo, Norge
ArrangørQuality Norway / TFSK
Fra28.04.2016
Til28.04.2016
TidspunktTorsdag kl 9.00 - 16.00

Målgruppe:
Konferansen er aktuell for en stor målgruppe som dekker alle bransjer, både i offentlig og i privat sektor. Vi ønsker primært å tilrettelegge programmet for ansatte i mindre eller mellomstore bedrifter som har arbeidsoppgaver innen security. Det være seg ansatte i bedrifter med kvalitetssystemer og definerte oppgaver innen bedriftens sikringsarbeid, eller ansatte som har disse arbeidsoppgavene blant mange flere, og trenger hjelp til å komme i gang med securityarbeidet i sin bedrift.

Kursomtale:
Hvor godt rustet er du i tilfelle noen vil deg eller din bedrift noe vondt? Hvordan jobber du med sikring?
Sikring, sikkerhet, eller «security», dreier seg om å beskytte dine verdier mot planlagte og villede, og ofte ondsinnede, handlinger. Dette kan være å beskytte ansatte mot vold, ditt anlegg mot sabotasje, ditt datanettverk mot hackere, sensitiv informasjon fra å komme i hendene på fremmede, eller å beskytte virksomheten mot noen som ønsker å skade ditt omdømme.
Det engelske begrepet «security» brukes for tydelig å skille dette fra uønskede ikke-villede tilstander eller handling der man bruker begrepet «safety».
Quality Norways årskonferanse er i sin helhet viet fagområdet «security».

Påmeldingsfrist: 14. april

Program og påmelding