Landskapsarkitekter – Oslo og Drammen

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting.

I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

FirmaRambøll Norge
FylkeFlere fylker
StedOslo / Drammen
Søknadsfrist17.04.2016

Rambøll Norge har omkring 60 landskapsarkitekter fordelt på 9 kontorer i landet og er en del av et stort tverrfaglig miljø.

Avdeling Plan og Arkitektur i Oslo har for tiden 25 medarbeidere av variert fagbakgrunn. Vi er arealplanleggere, arkitekter, urban designer, arkitektpsykolog, kulturhistoriker og landskapsarkitekter (9 stk).

I avdeling Plan og Arkitektur i Drammen har vi for tiden 25 medarbeidere hvorav 8 er landskapsarkitekter. I avdelingen er det også arkitekter, arealplanleggere og trafikkplanleggere.

Vi ønsker oss flere landskapsarkitektkollegaer – kanskje du er en av dem? Vi jobber innfor et stort spenn av oppgaver, alt fra tradisjonelle landskapsoppgaver (som Middelalderparken landskapsplan og Bragernes torg) til store infrastrukturprosjekter (som Intercity Moss - reguleringsplan og byggeplan og Holmestrand stasjon – reguleringsplan og byggeplan). Vi jobber mye med byprosjekter i Østlandsområdet, og er også med i plan- og designkonkurranser (som Horten videregående skole).

Om stillingen

Plan og Arkitektur har mange spennende og utfordrende oppgaver å jobbe med fremover. Vi søker nå spesielt landskapsarkitekter som (treffer på en/ flere av punktene):

  • har 3D prosjekteringserfaring
  • har erfaring fra prosjektledelse for tverrfaglige prosjekter
  • har bred erfaring med prosjektering av byrom, skole- og helseanlegg, samferdselsanlegg og/ eller stasjons- og jernbaneprosjekter.

Hvem vi søker

Vi søker 2 landskapsarkitekter til vår avdeling i Oslo og 1 landskapsarkitekt til vår avdeling i Drammen. I tillegg til faglig dyktighet vil ønskelige egenskaper og kvalifikasjoner være:

  • at du har tro på at humor styrker immunforsvaretat du tør bevege deg utenfor komfortsonen – av og til
  • at du digger faget
  • at du skriver brukbart norsk

Rambøll tilbyr:

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene på denne siden

Velkommen som søker!

Dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen i Oslo, ta gjerne kontakt med:

Seksjonsleder landskap, Torunn Hognestad – 958 11 896, torunn.hognestad@ramboll.no

Evt avd.leder Jostein Øverby 415 31 420, jostein.overby@ramboll.no

Dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen i Drammen, ta gjerne kontakt med:

Seksjonsleder arkitektur og landskap Frøy W. Sandness – 454 49 715, froy.walberg.sandness@ramboll.no

Evt. avd.leder Sigrun Dalen Ganz 908 54 868, sigrun.ganz@ramboll.no

Vis flere stillinger: