Operatør

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss – Beyond Construction!

FirmaNCC Industry
FylkeTelemark
StedSkien
Søknadsfrist29.03.2016

NCC Industry er organisert i forretningsområdene Hercules, Steinmaterialer og Asfalt.

Steinmaterialer driver Grenland Massegjenvinning som ligger i Voldsveien 504 i Skien. Grenland Massegjenvinning tar imot rene masser for deponering, samt asfalt og betong til knusing. Her får du kjøpt pukk, grus, bark, matjord samt knust asfalt og betong.

Ønsker du å få muligheten til å være med å utvikle en av bransjens mest spennende virksomhet? NCC Industry er i suksessiv vekst og vi søker etter operatør til Grenland Massegjenvinning.

Som operatør er det en fordel at du har:

  • erfaring fra entreprenør eller drift av knuse-/sikteanlegg
  • kjennskap til HMS/KS
  • mekanikerbakgrunn
  • stor arbeidskapasitet, service innstilt og godt humør

Vi tilbyr spennende og utfordrende arbeidsoppgaver med konkurransedyktige betingelser og gode utviklingsmuligheter. Du vil ha kreative og dyktige kollegaer i et hyggelig arbeidsmiljø, både lokalt og i våre 9 øvrige anlegg i Norge, som du også vil bli kjent med. NCC kan tilby gode pensjons- og forsikringsordninger.

Nødvendig opplæring og innføring vil bli gitt.

Har du spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med oss. Se kontaktdetaljer. Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt elektroniske søknadssystem - søk her

Søknadsfrist: 29. mars 2016

NCCs visjon er å fornye vår bransje og levere de beste bærekraftige løsningene. Vi utvikler, bygger og selger fremtidens miljøer for bolig, arbeid og kommunikasjon. Ærlighet, tillit, respekt og skaperevne er verdiene som gjennomsyrer arbeidet for våre 18 000 medarbeidere

Kontaktpersoner:

Frode Jørgensen
Direktør Steinmaterialer
+47 90825346
frode.jorgensen@ncc.no

Vis flere stillinger: