Ingeniør/sivilingeniør brannteknikk

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting.

I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

FirmaRambøll Norge
FylkeAust-Agder
StedArendal
Søknadsfrist15.04.2016

I avdeling Bygg i Arendal er vi 8 engasjerte rådgivere innen bygg- og brannteknikk, hvorav 1 brannrådgiver. Vi er engasjert i en rekke spennende prosjekter og vår oppdragsmengde øker stadig. Vi søker nå ytterligere en kollega innen brannteknikk. I første omgang som sommervikar men det vil være god anledning til fast ansettelse på sikt. Arbeidssted er Arendal.

Om stillingen

Hos oss vil du inngå i et tverrfaglig team av engasjerte kollegaer og blant annet jobbe med analyseverktøy for beregning av brannsikkerhet. Andre viktige oppgaver vil være:

  • Brannteknisk rådgivning
  • Risikoanalyse
  • Flerfaglig bistand
  • Dokumentasjon og oppdragsledelse

Hvem vi søker

Vi søker en nyutdannet brannrådgiver som har lyst til å arbeide i flerfaglige byggeprosjekter. Viktige egenskaper og kvalifikasjoner vil være:

  • Evne til å ta helhetlig ansvar og arbeide gjennom andre
  • Evne til å tenke strategisk
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk

Vi tilbyr

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på "Søk stilling"-knappen og følge instruksjonene på denne siden

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Kontaktperson

Alexander Kristensen, 90072505

Vis flere stillinger: