Södra søker Key Account Manager

SÖDRA Wood AS eies av Södra Skogsägarna ekonomisk förening, med en totalomsetning på ca.19 mrd SEK årlig. SÖDRA er et økonomisk solid, offensiv og sterkt voksende konsern med ambisjoner om videre vekst. SÖDRA er markedsledende på produksjon og distribusjon av interiørtre som listverk, paneler, gulv, limtreplater, spesialprodukter m.m, og også en av de ledende på byggtre. Våre kunder er byggevarehandelen og trevareindustrien.

FirmaSödra Wood
FylkeAkershus
StedGardermoen
Søknadsfristsnarest

Hovedansvar og arbeidsoppgaver:

  • Totalansvarlig for definerte kjeder, herunder forhandlinger og løpende oppfølging, messer og arrangementer, samt budsjett- og resultatansvar
  • Bearbeide og utvikle langsiktige relasjoner med eksisterende og nye kjeder og kundegrupper
  • Operativ salgsstøtte for øvrig organisasjon knyttet til aktuelle kundegrupper

Vi søker følgende personlige egenskaper:

  • Strukturert og ryddig, målrettet og fremoverlent, og sterk på relasjonsbygging
  • Konkurranseinstinkt og forhandlingsvant med store avtaler
  • Dokumenterte gode omsetnings- og inntjeningsresultater fra lignende stilling
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne
  • Løsningsorientert med god økonomisk forståelse

Som KAM i Södra får du det fulle og hele salgsansvar for definerte kjeder og storkunder. Stillingen rapporterer til Salgssjef Norge. Kunnskap om og / eller erfaring med salg av interiørtre og trelast vil veie positivt, men er intet krav. Det samme gjelder ift. bransjeerfaring og nettverk mot byggevarehandelen. Datakompetanse innenfor aktuelle verktøy anser vi som en selvfølge at du har. Noe reising, messedeltagelse etc. må påregnes.

Konkurransedyktig lønn etter avtale. Bonusordning, firmabilordning, samt gode pensjons- og forsikringsordninger inngår. Stillingen vil være knyttet til vårt hovedkontor ved Gardermoen.

Har du spørsmål vedr. stillingen, kontakt Terje Rusten, salgssjef Norge, fortrinnsvis pr. e-post: terje.rusten@sodra.com, eller på tlf. 908 21 679.

Kortfattet søknad med CV ønskes snarest pr. e-post til: terje.rusten@sodra.com

Vis flere stillinger: