Prosjektutvikler

COWI er et av Norges ledende flerfaglige rådgivende ingeniørselskap med ca. 1100 medarbeidere innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging. Som en del av COWIgruppen, med ca. 6100 medarbeidere, har vi kompetanse og kapasitet til å sette sammen team tilpasset det enkelte prosjekt. COWI søker nå en Forretningsutvikler innen elektro eller VVS.

FirmaCOWI
FylkeRogaland
StedStavanger
Søknadsfrist10.04.2016

Rådgivning – Forretningsutvikling – Fagstøtte

COWI har mange spennende oppdrag innen bygg, spesielt innen helse- og omsorgssektoren. For å opprettholde momentet søker vi nå etter en markedsorientert senioringeniør innen elektro eller VVS.

Som Prosjektutvikler får du være en sentral ressurs i utvikling av nye prosjekter, og en viktig sparringspartner for lokal ledelse. Du må derfor være kommersielt anlagt og motiveres av å finne løsninger som gir merverdi for oss og for kunden. Samtidig er du trygg på fagområdet ditt og kan bidra med faglig støtte til dine medarbeidere. Minstekriteriet for rollen er bachelorgrad og fem års erfaring fra rådgivning innen landbaserte bygg.

COWI legger stor vekt på å ha et godt arbeidsmiljø med motiverte medarbeidere, utfordrende arbeidsoppgaver, og gode utviklingsmuligheter for sine ansatte. COWI har totalt 33 ansatte i Stavanger. Det er i dag tre ansatte på VVS og ni på elektro. COWI Stavanger jobber med mange spennende prosjekt. Les mer på www.cowi.no.

Dersom du ønsker å ha en åpen og konfidensiell samtale med Mercuri Urval, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt, enten du ønsker å lufte ditt kandidatur, eller for å få svar på spørsmål rundt stillingen og selskapet.

Ta kontakt med Mercuri Urval ved Johanne Sognefest-Haaland, mob. 975 59 051 eller Geir Lislerud, mob. 975 59 052. Du kan vise interesse for stillingen ved å laste opp din cv og søknad på www.mercuriurval.no snarest og innen 10.04.2016

Vis flere stillinger: