Produktleder anleggsmaskiner

Cramo AS er en ledende utleieaktør i Europa og Norge. Vår bredde på utleieprodukter dekker maskiner, utstyr og flyttbare lokaler til bygg- og anleggsbransjen, industrien og offentlige sektor. Vi tilbyr våre kunder kapasitet, nærhet og kompetanse, og våre leveranser omfatter korttidsutleie av maskiner og utstyr, totalpakker ved større prosjekter, flerårige fullserviceavtaler og outsourcingsløsninger. Cramo AS har i dag 28 avdelinger og 230 ansatte. Cramo AS er ISO sertifisert innenfor for både Kvalitet og Miljø (9001/14001).

FirmaCramo
FylkeOslo
Søknadsfrist05.04.2016

Vi søker deg som har interesse og kompetanse rundt anleggsmaskiner til stillingen som Produktleder anleggsmaskiner i Cramo AS. Rollen har hovedansvar for styring og utvikling av den nasjonale maskinparken innen eget produktområde, hvor sikring av tidsbelegg og omsetning er sentrale ansvarsområder. Som Cramo sin Produktleder for anleggsmaskiner må du trives med en variert arbeidshverdag hvor du vil ha mange kontaktpunkt bl.a. leverandører, kunder, samarbeidspartnere og interne funksjoner.

Produktleder anleggsmaskiner vil arbeide med å vurdere nye leverandører, videreutvikle eksisterende leverandørkontakter og g jennomføre innkjøp som tilfredsstiller kundens og avdelingenes krav. Du vil være ansvarlig for produktutvikling av anleggsmaskiner, og aktivt støtte Cramo sitt salgsarbeid innen produktområde. Videre vil du være ansvarlig for å vedlikeholde Cramo sin «kunnskapsbank» med produktinformasjon.

Produktavdelingen i Cramo består av et samarbeidsvillig og kunnskapsrikt team. Som vår nye kollega må du være involverende, proaktiv og handlekraftig. Vi støtter hverandre og deler informasjon for å skape gode løsninger for kunder og samarbeidspartnere for organisasjonen. Som Produktleder anleggsmaskiner må du ha evnen til å involvere og følge opp andre for å skape økt eierskap.

Vi søker deg som har erfaring fra anleggs- eller maskinbransjen, og som gjerne har jobbet med salg av disse produktene. Du kommuniserer godt med mennesker på ulikt nivå og oppnår tillit med din kompetanse. Du har god økonomisk forståelse og erfaring med forberedelse og gjennomføring av forhandlinger og avtaler. Du står opp for dine meninger, samtidig som du er lojal mot beslutninger som er tatt. Gode kommunikasjonsferdigheter, både på norsk og engelsk, er en forutsetning for å lykkes i rollen.

Er du vår nye Produktleder innen anleggsmaskiner? Send oss din søknad og CV til cramoprodukt@e-apply.no. Søknadsfrist er 5. april 2016.

For spørsmål om stillingen, ta kontakt med Direktør Produkt og Vedlikehold Roy Lund på telefon 909 36 893.

Vi har valgt The Assessment Company AS som partner i utvelgelsesprosessen. Har du spørsmål om denne, kan du ta kontakt med Veronica Larsen på telefon 489 59 497.

Vis flere stillinger: