International Project Support

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss – Beyond Construction!

FirmaNCC Purchasing Group
FylkeOslo
Søknadsfrist08.04.2016

Å øke volumet av internasjonale innkjøp er et av de viktigste strategiske utviklingsområdene for NCC. NCC er i dag den ledende entreprenørbedrift innenfor området internasjonal innkjøp i de nordiske landene, og har en rekke internasjonale innkjøpskontorer over hele verden. For å kunne ta internasjonale kjøp til neste nivå, har NCC Purchasing Group AB (NPG) dannet en divisjon som kalles «NPG Salg & Prosjektstøtte». Til denne divisjonen søker vi en International Project Support.

Din rolle

NCCs innkjøpskontorer utenfor Skandinavia drives av NCC Purchasing Group AB ( NPG), et 100% eiet datterselskap til NCC. Som International Project Support vil du rapportere direkte til lederen for Salg & Prosjektstøtte, som også er medlem av ledergruppen i NPG. Du vil være lokalisert ved NCCs norske hovedkontor på Brynseng i Oslo, hvor du vil være ansvarlig for et bestemt geografisk område.

Som International Project Support vil du:

  • informere prosjektene om NPGs foretrukne kategorier, leverandørbase, NCC Supply og NCC Montage. Du vil dele og informere om erfaringer, oppdateringer og nyheter.
  • utføre eller støtte prosjektene i internasjonale kjøp: identifisere potensielle kjøp, forbereder forespørsel, kommunisere med IPOs (International Purchasing Offices), valg av passende leverandør avhengig av oppdatert informasjon angående kapasitet, tekniske løsninger og leveringstider, forhandle og skrive kontrakter, overvåke kvalitetskontroller og leveringstider (med hjelp av IPOs), potensielle avvik og krav, ettermarkedsstøtte.
  • informere prosjekter om NCC Montage: identifisere potensielle kjøp, omfanget av bruken av produktet/tjenesten.
  • gi tilbakemelding til NPG i henhold til vår strukturerte prosess.

Dine kvalifikasjoner og kompetanse

Som egnet kandidat bør du ha:

  • høy drivkraft og salgsferdigheter et løsningsorientert hode
  • erfaringer fra bygg- og anleggsbransjen er en stor fordel
  • utmerket forhandlingsferdigheter og erfaring fra tverrkulturell virksomhet
  • grunnleggende teknisk kunnskap og interesse gode språkkunnskaper i norsk (skandinavisk) og engelsk er nødvendig, både muntlig og skriftlig
  • kvalitetsorientert og risikobevisst holdning
  • smidighet og uavhengighet, inkludert evnen til å ta initiativ forståelse for byggeprosessen
  • vilje til å reise, både innenlands og til utlandet

Vi tilbyr

NPG tilbyr den rette personen å bli en del av en dynamisk organisasjon med store muligheter for personlig og faglig utvikling. Du vil jobbe i et selskap som etterstreber å være i forkant av vår bransje, og du vil være en del av et team med engasjerte og positivt innstilte kollegaer. Stillingen gir stor frihet og ansvar, og en hverdag i et internasjonalt miljø som både er variert og utfordrende.

Ytterligere informasjon

Vil du vite mer om rollen som International Project Support? Ta gjerne kontakt med Björn Munoz, Head of International Project Support på tlf:+46 70 216 70 12 / e-post: bjorn.munoz@ncc.se

Registrer din søknad og CV i vårt søknadssystem innen søknadsfristen 8. april 2016

NCCs visjon er å fornye vår bransje og levere de beste bærekraftige løsningene. Vi utvikler, bygger og selger fremtidens miljøer for bolig, arbeid og kommunikasjon. Ærlighet, tillit, respekt og skaperevne er verdiene som gjennomsyrer arbeidet for våre 18 000 medarbeidere.

Søk her

Vis flere stillinger: