Daglig leder/boligforvalter

Røyken kommunes boligstiftelse skal dekke behovet for boliger for personer som selv ikke kan ivareta sine interesser i boligmarkedet, eller har stort behov for kommunale tjenester i boligen. Stiftelsen er en leveranseorganisasjon som dekker boligbehov som fastsettes av Røyken kommunes administrasjon. Stiftelsen har i dag ca. 110 boliger utleid, samt at den administrerer ca. 70 omsorgsboliger på vegne av Røyken kommune. Stiftelsen skal også sikre boliger for de flyktninger som Røyken kommune har vedtatt å motta i 2016 og 2017.

FirmaCR Group for Røyken kommunes boligstiftelse
FylkeBuskerud
StedRøyken
Søknadsfrist01.04.2016

Vi søker etter en ny daglig leder/boligforvalter for Boligstiftelsen. Som daglig leder vil dine hovedfokusområder være å l ede og å utvikle stiftelsen i henhold til vedtatte mål og strategier, samt forvaltning av stiftelsens boligmasse. Du vil også ha ansvaret for kjøp, salg og innleie av boliger, leietagerhåndtering og boligvisninger.

Vi søker etter kandidater med

  • Relevant høyere utdannelse
  • God erfaring med eiendoms- eller boligforvaltning
  • God byggfaglig forståelse
  • God forståelse for kommunale beslutningsprosesser

Som daglig leder må du være samfunnsengasjert, beslutningssterk og ha evnen til å bygge tillit til leietagere, samarbeidspartnere og underleverandører. Du må ha en dose kremmerånd og trives i det offentlige rom. Vi forventer også at du ikke er redd for å ta i et tak i den operative driften i Stiftelsen.

Henvendelser rettes til vår rådgiver i CR Group AS, Jon Steen 932 92 400.

Kortfattet søknad med CV sendes via www.crgroup.no – ledige stillinger innen 1. april 2016. Attester og vitnemål vil vi eventuelt komme tilbake til på et senere tidspunkt. CR Group innestår for konfidensiell behandling av alle henvendelser inntil nærmere avtale, også overfor vår oppdragsgiver.