Selger - nysalg

Ramirent er More than Machines. Vi er en av Europas ledende utleiere av maskiner og utstyr, og kombinerer dette med service og kunnskap til løsninger som forenkler virksomheten for våre kunder. Nå søker vi fremtidsrettede problemløsere som ønsker å utvikle seg sammen med oss og bidra til fremtidig vekst og utvikling av merkevaren og selskapet Ramirent.

FirmaRamirent
FylkeAkershus
StedSkjetten
Søknadsfrist06.04.2016

Ramirent ønsker å styrke sitt salgsapparat ytterligere når det gjelder nysalg. Det ligger en offensiv tankegang bak for å gå aktivt ut i markedet og kapre nye kunder og øke markedsandelen. Vi søker derfor

SELGER - NYSALG

som har stor lyst og motivasjon til å bli en del av dette offensive teamet.

Som selger nysalg rapporterer du til Salgssjef Øst og inngår i et team på åtte selgere. Din viktigste oppgave blir å planlegge og gjennomføre salgsaktiviteter som bidrar til ytterligere vekst og effektive salgsprosesser via salg mot nye kunder. Det betyr å aktivt identifisere og oppsøke relevante kunder i regionen for å bygge og følge opp egen kundeportefølje. Du skal forhandle og inngå kontrakter og får selvfølgelig ansvar for eget salgsbudsjett. Det er også viktig med et tett og godt samarbeid med Ramirents kundesentre i området.

Vi søker deg som har to-tre års høyskoleutdanning innen kommersielle fag eller som har en relevant erfaring som kan kompensere for utdanning.

Du bør ha to-tre års erfaring innen B2B løsningssalg med gode salgsresultater. Bransjeerfaring er ikke nødvendig, men det er et pluss om du har kontakter og nettverk innen entreprenør- og byggebransjen. I tillegg er det viktig å ha god kjennskap til og forståelse for IT- og CRM systemer.

Vi ser etter en person om er utpreget energisk, sulten og uredd. Du må motiveres sterkt av å oppnå resultater og i tillegg være strukturert og systematisk.

Ramirents verdier er åpen, progressiv og engasjert og det er viktig at du kan identifisere deg med disse verdiene.

Søknadsfrist 6. april.

Vennligst send en epost merket «Selger - Nysalg» med din CV og søknad til Peder Juland, peder@panamera-search.no. Har du spørsmål kan du kontakte ham på telefon 938 16 535.

Vis flere stillinger: