Daglig leder Knut Henning Aursnes og faglig leder Petter Andre Aursnes i Brødrene Aursnes omgitt av glade medarbeidere. Til venstre kjedeleder Trond Lie som delte ut prisen. Foran festmiddagens konferansier Linn Skåber.27 år gamle Gunnar Valsson fra Faktabygg sikret seg Ørneblikkprisen. Til høyre Knut Skjemstad fra Systemhus som delte ut byggeplassprisen.Daglig leder Thomas Re Johnsen og prosjektguru og partner Ove Håland mottar prisen Årets markedsfører i Systemhus. Her omgitt av kollegaene ingeniør Michelle B. Hauge og teknisk tegner Linda Håland. Til venstre Birgitte Andersen fra kjedekontoret som delte ut prisen.Marianne Furheim fra Straume Mesterbygg mottar prisen for årets selger hos Systemhus. Per Olav Børresen fra kjedekontoret delte ut prisen.Daglig leder Magnus Ekkjestøl og salgssjef Leif Martin Brodahl i Gjerdrum Byggservice med prisen som Årets nykommer. Til høyre Frank-Tore Hauan fra Systemhus, som delte ut prisen.

Brødrene Aursnes til topps i Systemhus

Brødrene Aursnes fra Sykkylven på Sunnmøre ble sist helg hedret med prisen Årets Systemhusforhandler

Prisen ble utdelt under festmiddagen på Mestergruppens storsamling sist helg på Gardermoen.

Familiebedriften kommer fra et lite lokalsamfunn og har gjennom flere år hatt en positiv utvikling.

– Vinneren har utmerket seg gjennom positiv og kreativ markedsføring, og har gjort merkenavnet Systemhus godt synlig i sitt lokalsamfunn, sa kjedeleder Trond Lie under overrekkelsen av prisen.

Han fremhevet også vinnernes deltagelse på de fleste av kjedens arrangementer samtidig som bedriften er en god og viktig bidragsyter til å utvikle kjedekonseptet.

– I de foregående årene har vinneren hatt gode salgsresultater på både enebolig, prosjektboliger og hytter, og de har opparbeidet seg et godt omdømme i sitt marked. I tillegg har vinnerbedriften høy kjøpslojalitet, fremhevet Lie.

Ørneblikkprisen

Ørneblikkprisen hos Systemhus er en byggeplasspris som skal gå til en tømrer, byggeleder eller andre som har utmerket seg i byggeprosessen. I år gikk prisen til Gunnar Valsson som er ansatt hos Roglandsbedriften Faktabygg. Han startet som lærling og ble etterhvert tømmermann, bas og så byggeplassleder.

– Prisvinneren som bare er 27 år, skilte seg tidlig ut. Her er et tilfelle der bedriften tar inn en lærling og ser potensialet i vedkommende. Bedriftsledelsen er modig og tør å gi ansvar og myndighet til en person som vokser med oppgaven, opplyste Knut Skjemstad i Systemhus som stod for utdelingen.

Vinneren har vært byggeplassleder for selskapets største boligprosjekt på 34 boliger. Budsjettert dekningsbidrag var 8,4 millioner. Ved overlevering var resultatet 9,1 millioner.

Valsson ble videre berømmet for å være meget delaktig i planlegging, organisering og effektivisering av byggeplass, og viser høy arbeidsmoral og lojalitet til arbeidsgiver. Skjemstad leste også opp rosende omtaler fra diverse byggherrer.

Årets markedsfører

Prisen for Årets markedsfører gikk til Arkoconsult fra Valestrandsfossen nord for Bergen.

– Vinneren har til de grader klart å personliggjøre bedriften på et sjarmerende, kreativt, personlig og meget humoristisk sett, sa markedssjef Birgitte Andersen under prisutdelingen.

Hun fremhevet særlig bedriftens humoristiske reklamefilm på fotballkamp, med vafler på visning og på skolemesser i sine nærområder.

– Kundene lærer å kjenne bedriften med en uformell men samtidig meget profesjonell kommunikasjon i våre nye markedsføringskanaler, fremholdt hun og opplyste at selskapet er aktive og kreative og selger både store prosjekter og eneboliger i sitt nærområde som er Osterøy og Voss.

Råeste selger

Marianne Furheim fra Straume Mesterbygg hentet hjem trofeet som Årets selger hos Systemhus.

Hun karakteriseres som en av boligkjedens beste selgere over flere år.

– Vinneren er alltid i godt humør og behandler alle kunder på en like seriøs måte. Som kollega i kjeden stiller hun krav til oss andre på en positiv måte. Hun representerer ryggraden i kjeden med sine holdninger, sitt syn på kunder, kolleger og alle andre i Systemhusfamilien, sa Per Olav Børresen fra kjedekontoret under prisutdelingen.

Både Marianne Furheim og en representant fra Arkoconsult får i tillegg til heder en attraktiv premie i form av billett til Tour de France sammen med TV2 som del av Mestergruppens sponsorat av fjernsynskanalens sykkelsatsning i år.

Årets nykommer

Gjerdrum Byggservice fra Romerike stakk av med prisen som Årets nykommer hos Systemhus.

– Vinneren har vist oss at det er mulig å gjøre mye på kort tid, sa organisasjonsutvikler Frank-Tore Hauan fra kjedekontoret da han delte ut prisen.

– Bedriften leverer gode resultater på alle de parameterne vi måler. De jobber hardt for å nå de målene de har satt seg. Videre ha eierne vist en enorm stå-på-vilje i et krevende marked. Vinneren selger eneboliger og utvikler prosjekter i egen regi og sammen med andre aktører. De har også prioritert å være med på aktiviteter i kjedens regi, fremholdt Hauan.