Storkundeselger

Ramirent er More than Machines. Vi er en av Europas ledende utleiere av maskiner og utstyr, og kombinerer dette med service og kunnskap til løsninger som forenkler virksomheten for våre kunder. Nå søker vi fremtidsrettede problemløsere som ønsker å utvikle seg sammen med oss og bidra til fremtidig vekst og utvikling av merkevaren og selskapet Ramirent.

FirmaRamirent
FylkeAkershus
StedSkjetten
Søknadsfrist06.04.2016

Vår oppdragsmengde øker og vi må styrke organisasjonen innen prosjektsalg til større kunder og søker derfor en erfaren

STORKUNDESELGER

som har både kompetanse, vilje og lyst til å bidra til ytterligere vekst innen dette segmentet, som har et stort potensial.

Som Storkundeselger rapporterer du til Salgssjef Øst og inngår i et team på åtte selgere. Din viktigste oppgave blir å utvikle og forvalte Ramirents største kunder gjennom aktivt og oppsøkende salg. For å lykkes i stillingen må du også kunne skaffe oversikt over igangværende og fremtidige prosjekter og drive systematisk og langsiktig kundeoppfølging.

Vi søker deg som har en teknisk bakgrunn i kombinasjon med kommersiell legning og som har noen års erfaring som prosjektselger innen entreprenør- og byggebransjen. Gjerne bakgrunn fra en relevant bransje med god erfaring og forståelse for utviklingen og gangen i et prosjekt. Det vil også bli lagt vekt på tidligere oppnådde salgsresultater og at du har solid erfaring med IT- og CRM systemer.

Som person er du god i salg og lett skaper tillit. Du er utadvendt, initiativrik, kreativ og strukturert. I tillegg må du være analytisk nok til å kunne vurdere kundebehov og markedssituasjon og selvfølgelig ha god prosjektforståelse. Videre må du være god til å skape relasjoner både internt og eksternt, fungere godt i team samtidig som du evner å arbeide selvstendig. For å sikre gode resultater er det spesielt viktig med et godt og tett samarbeid med Ramirents kundesentre i regionen.

Ramirents verdier er åpen, progressiv og engasjert og det er viktig at du kan identifisere deg med disse verdiene.

Søknadsfrist 6. april.

Vennligst send en epost merket «Storkundeselger» med din CV og søknad til Peder Juland, peder@panamera-search.no. Har du spørsmål kan du kontakte ham på telefon 938 16 535.

Vis flere stillinger: