Tom Sørum og Helene Lundsør fra Optimera holdt begge engasjerende foredrag fra scenen. Foto: Morten Efraimsen Andersen

Økte kompetansen med Optimera

10. mars – 12. mars samlet Optimera og Montér avd. innlandet rundt 150 kunder fra sitt område til kompetansedager på Quality Hotel 33. Dette ble noen intense dager med faglig påfyll, som ble avsluttet med gull i Holmenkollen.

‒ Kompetansedagene er en viktig arena for våre kunder og leverandører. Her kan de møtes og dele sine erfaringer, diskutere produktnyheter og se hva som beveger seg i markedet, sier Tom Sørum regional salgssjef i Optimera.

Tom har i de siste ukene jobbet hardt for at dette skal bli et godt arrangement og det var en fornøyd mann som ønsket de fremmøtte velkommen fra scenen på torsdag.

Deltagerne ble etter hvert delt inn i arbeidsgrupper. Etter dette var det rullering rundt i klasserom der alle gruppene fikk 20 minutter med undervisning fra den enkelte leverandør. Fra leverandørene meldes det om stort engasjement og interesse fra de fremmøtte.

‒ Det er klart at 20 minutter går fort når man snakker engasjert og får noen gruppediskusjoner i et klasserom, men vi har lagt opp til sosialt samvær innimellom slagene og mitt inntrykk er at praten fortsetter der om det fortsatt ligger noen spørsmål i luften, sier Fredrik Rydgren Salgsjef Proff i Optimera.

På kvelden var det lagt opp til Rock and Roll middag på hotellet med eksterne innslag fra Håkan Berg og Kalle Føtters Orkester m/gjestespiller. Gjestespiller var Optimera sin VF selger Ole Ronny Tysseng.

På fredagen var det nok mange som gledet seg mest til en formiddag i Holmenkollen der deltakerne hadde fått billetter til kvinnenes stafett 4x6km.

‒ Etter en samling på hotellet ble en feststemt gjeng busset opp til Holmenkollen for lunsj og mingling i VIP teltet. Etterpå fikk vi med oss den veldig spennende stafetten til kvinnene som heldigvis klarte gull også denne gangen, sier Sørum.

På lørdag var det en sliten og fornøyd gjeng som sjekket ut av hotellet. Sørum kan fortelle at det hele gikk veldig fint for seg og at både kunder og leverandører hadde fått økt sin kompetanse i løpet av noen innholdsrike dager i Oslo.

‒ Dette var en suksess også i år. Jeg vil takke alle som bidro til at dette ble noen fine dager. Så håper jeg at vi møtes igjen også til neste år, avslutter Sørum.

Følgende leverandører til Optimera var representert på kompetansedagene.

·Byggma ASA

·Glava

·Moelven Limtre

·Heydi

·Monier

·Isola

·Natre Vinduer

·Jackon AS

·Rockwool AS

·Gyproc AS

·Swedoor Jeld Wen