Driftsleder/Formann

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er 24 ,5milliarder kroner (2015), og halvparten av de 7 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»

Stillingen inngår i Veidekke Entreprenør AS. Veidekke Entreprenør AS driver landsdekkende bygg- og anleggsvirksomhet. Selskapet bygger i hovedsak boliger, yrkesbygg, skoler og andre offentlige bygg, og innen anleggsvirksomheten leveres prosjekter innen vei, bane, kraft, industrianlegg og flyplasser. Veidekke Entreprenør AS har 3350 ansatte og omsetter for 11,9 mrd. (2014).

FirmaVeidekke Entreprenør
FylkeSogn og Fjordane
StedKaupanger
Søknadsfrist03.04.2016

Distrikt Sogn og Fjordane søker driftsledere/formenn til prosjekter i Sogn og Fjordane og på Sunnmøre.

Vi ser helst etter deg som har fagbrev og arbeidserfaring i betong- eller tømrerfaget, og gjerne teknisk utdanning innen bygg i tillegg. Er du nyutdannet må du gjerne søke, men for denne jobben er det en fordel med noe arbeidserfaring slik at du kjenner faget godt. Har du vært ute en vinternatt før tror vi du står bedre rustet i jobben.

Distrikt Sogn og Fjordane har store og små oppdrag innen bygg, men vi har også anleggsrelatert virksomhet. Vi har en variert hverdag, og trenger handlekraftige formenn som sørger for at våre håndverkere har en effektiv og sikker fremdrift i prosjektene. Du anser HMS som en selvsagt del av arbeidshverdagen din – vi tar ikke snarveier.

Dine arbeidsoppgaver vil først og fremst være å planlegge og tilrettelegge for den daglige og ukentlige fremdriften på prosjektet blant våre dyktige håndverkere. Du skal holde oversikt over og kontrollere at aktivitetene utføres i riktig rekkefølge, og at de blir gjennomført på en sikker måte. Ingen dager er like, og det er derfor viktig med god planlegging. I dette arbeidet inngår også å holde oversikt over og bestille materiale og utstyr i samarbeid med bas. Mindre personaloppgaver som å ta imot og godkjenne timelister er også en del av jobben.

Som formann kan du til tider oppleve å befinne deg mellom barken og veden. Derfor er gode kommunikasjonsevner, og evne til å takle konflikter og uenigheter essensielt. Vi ser etter en formann som er flink til å lytte, er omgjengelig og en god lagspiller. Er du opptatt av å involvere dine kolleger i arbeidet og setter pris på godt samspill vil du passe godt inn hos oss. For i Veidekke bruker vi alles kompetanse til å gjøre hverandre gode.

Vi tilbyr deg stor frihet i arbeidshverdagen, noe som også innebærer et stort ansvar. Vi mener den beste læringsarenaen er i våre prosjekter, og hos oss vil du møte engasjerte mennesker med sterk faglig kompetanse. Ønsker du faglig påfyll har Veidekkeskolen et bredt spekter av kurs og opplegg du kan velge mellom. Vi har gode pensjons – og forsikringsordninger, og du vil sammen med alle andre kolleger få mulighet til å eie egen bedrift. I dag eier vi ca. 18 % av verdiene i selskapet, noe som er ganske unikt blant store selskaper i Norge.

Søk på stillingen her

Spørsmål om stillingen?

Christine Aagård Midthjell

HR-leder

Telefon

916 12 897


Vis flere stillinger: