Kontrollingeniør signal for Sporveien

Sonar Bemanning er et bemannings- og rekrutteringsbyrå beliggende på Helsfyr i Oslo. Sonar ble opprettet i 2005 og består i dag av 14 dedikerte bemannings- og rekrutterings-spesialister med mange års erfaring i å finne riktig kandidat til jobben. Vi i Sonar har vi som mål å levere på kvalitet, kompetanse og tilstedeværelse innen bemanning og rekruttering. Dette betyr at alle våre kunder og kandidater blir ivaretatt på en trygg og profesjonell måte gjennom hele rekrutteringsprosessen.

FirmaSonar Search & Selection
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Vår kunde er et veletablert firma med rammeavtaler for blant andre Sporveien, Jernbaneverket og Statens Vegvesen. Oppgavene omfatter blant annet byggeledelse, prosjektledelse, prosjekteringsledelse og ivaretakelse av HMS i forbindelse med planlegging og bygging av flere store prosjekter.

Vi har behov for en kontrollingeniør signal
Estimert omfang er ca. 80% i perioden 1. mai 2016 til 1. juni 2017, med mulig nedtrapping i perioden januar 2017 til 1. mars 2017, og mot slutten av oppdraget. Mulig forlengelse ut prosjektets varighet.

Arbeidsoppgaver:

  • Kontrollere utførelsen av signalarbeider med fokus på teknisk kvalitet
  • Medvirke i byggemøter ved behov
  • Følge opp arbeidene i anlegget, og utføre teknisk stikkprøvekontroll av arbeidene innenfor eget ansvarsområde. Kontrollen skal utføres ved hjelp av sjekklister og være i henhold til byggherrens kontrollplan
  • Mengdekontroll
  • Bidra til å svare ut tekniske avklaringer, utarbeide byggherremeldinger, avviksmeldinger for signalarbeider
  • Følge opp søknadsprosess mot Jernbanetilsynet i samarbeid med sikkerhetsavdelingen
  • Kontroll av tegningsgrunnlag fra prosjekterende

Krav til Kompetanse:

Vi ønsker en kontrollingeniør/ signalingeniør med god kompetanse og minimum 5 års erfaring innenfor fagområdet. Kandidat skal ha teknisk utdanning på fagskole eller høyskolenivå, innen fagfeltet Signal. Det er ønskelig med relevant erfaring fra drift av frikoblet releanlegg og elektroniske sikringsanlegg. Kandidat må ha erfaring fra prosjektarbeid, visitasjoner og kontrollarbeider. Det er en fordel med erfaring fra byggherrevirksomhet.

Ta kontakt med Fredrik S Eriksen på mail fse@sonar.no eller mobil 92421076 for mer informasjon.

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: