Laborant Asfaltverket Mo

Asfaltverket Mo as er en lokal asfaltentreprenør med Veidekke Industri as som deleier. Vi er lokalisert i Mo i Rana med hele Nordland som vårt virksomhetsområde. Vi skal utføre alt asfalterings arbeidet for Hæhre as sitt prosjekt for Statens vegvesen, Helgeland Nord E6 Korgen – Bolna, i årene 2016-2019.

FirmaAsfaltverket Mo / Veidekke Industri
FylkeNordland
StedMo i Rana
Søknadsfrist17.04.2016

Asfaltverket Mo AS har skrevet kontrakt med Hæhre Entreprenør AS om å levere 220.000 tonn asfalt til den 62 km lange parsellen E6 Helgeland nord. Parsellen som skal asfalteres i ni meters bredde går fra Finneidfjord sør for Mo i Rana til Bolna på Saltfjellet i Nordland. Dette er vegutviklingskontrakt som har en varighet på 15 år, inklusive byggetiden på 4-6 år.
For å ivareta denne kontrakten og alle våre andre kunder best mulig søker vi etter en systematisk og driftig laborant.

Arbeidsoppgaver
Du kan få være med på en reise som er helt unik, fra begynnelse til slutt i løpet av 15 år. Vi skal lage et produkt i 2016, og i 2030 får vi vite resultatet av det arbeidet som er lagt ned. Her skal det tenkes nytt og langsiktig med hensyn til kvalitet, driftssikkerhet, slitasje og ikke minst på miljøsiden. Du får samarbeide med det ypperste av asfaltekspertise i landet ved Veidekkes kompetansesenter. Og du får påvirke og utvikle egen hverdag, prosjekter og labmiljø på Mo.

Hovedsakelig vil du utføre analyser knyttet til veiprosjektet Helgeland Nord, men du må også forvente å trå til på andre oppgaver. Vi håper å kunne gi deg opplæringsansvar for analyser utført av veipersonell.

Vi utfører kvalitetskontroller av råvarer, produsert og lagt asfalt, samt labutstyr med tanke på å oppdage avvik raskest mulig. Alle kontroller må utføres på rett sted til riktig tid for at vi skal sikre god kvalitet på produktet vårt – asfalten.

Du må kunne planlegge og utføre prøvetaking i produksjon og laboratoriearbeid, samt følge opp kontroller ute på veien. Rapportering går til Statens Vegvesen samt internt til regionslaboratoriet og daglig leder.

Kvalifikasjoner

Vi ønsker deg som er ingeniør, teknisk fagskole eller har annen teknisk utdanning og kan praktisk laboratoriearbeid. Aller helst har du erfaring med analyser av asfalt eller stein, men det er ikke et krav. Det er derimot et krav at du har gode holdninger til HMS.

Du må beherske data slik at du lærer deg dataprogrammene våre og ha forståelse for kvalitet.

Du forstår og gjør deg forstått på norsk (skandinavisk) og engelsk, både muntlig og skriftlig.

Profil

Veidekkes verdier Profesjonell – Redelig – Entusiastisk – Grensesprengende er viktige for oss og for å bli en av oss må du kunne stå for disse.

Du må være systematisk, nøyaktig og like å ha rutiner. Du må kunne lære opp de som er ute i drift til å utføre gode prøvetakinger. De må få forståelsen av at det er viktig å følge prosedyrer for å sikre god kvalitet.

Om du ikke er av den utadvendte typen må du uansett kunne omgås med mennesker av alle slag. Glimt i øyet og god humor på arbeidsplassen også er viktig.

Om du anser HMS som en viktig del av arbeidshverdagen, har stort pågangsmot og trives når du jobber sammen med andre vil det også hjelpe.

Vi kan tilby

Om du blir vår nye laborant kan vi tilby et uformelt og trivelig arbeidsmiljø, med lønn etter tariff og gode pensjons- og forsikringsordninger. I vår verden er den beste skolen praktisk erfaring i prosjekter. Som et tillegg har vi mange bra kursopplegg du kan ta gjennom Veidekkeskolen.

Gode arbeidsmiljø blir enda bedre av å ha begge kjønn til stede. Vi oppfordrer derfor også kvinner til å søke.

Spørsmål om stillingen kan rettes til daglig leder Rune Langfjell, mobil 901 58 588, asfaltverket@veidekke.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: