Preben Nygaard og Anders Josefsson på plass hos SmartDok og klare for å serve Østlandet. Her er gutta på besøk i Alta, og fikk med seg innspurten av Finnmarksløpet.

SmartDok på plass i Oslo

SmartDok kommer nå tettere på kunder i østlandsregionen etter at selskapet denne uken er på plass i Oslo med eget kontor på Lysaker.

Selskapet fortsetter å ansatte dyktige mennesker for å serve kundene i bygg- og anleggsbransjen. Denne uken er de to nyansatte Preben Nygaard og Anders Josefsson på plass i lokalene på Lysaker, som blir et nytt og viktig kapittel for SmartDok, skriver selskapet i en pressemelding.

– Vi er svært glade for å være på plass i Oslo. Vi har per i dag mange kunder på Østlandet som vi ønsker å komme tettere på og følge opp enda bedre, sier daglig leder Bjørn Tore Hagberg.

Nygaard og Josefsson skal jobbe med salg og oppfølging av nye og gamle kunder.

SmartDok har i dag cirka 10.000 brukere av systemet på Østlandet, fordelt på nesten 300 kunder. Selskapet har i dag over 29.000 brukere totalt.

– Vi skal begynne med å fortelle våre kunder at vi nå er på plass. I tillegg til å gi våre eksisterende kunder på Østlandet enda bedre og tettere service, så skal vi også ta kontakt med potensielle kunder som vi kan hjelpe med å gjøre hverdagen enklere for, sier de.