Full kontroll med Trimble og Rototilt

Ifølge Trimble og Rototilt får gravemaskinføreren full kontroll på redskapet med Rototilt Positioning Solution og Trimbles gravesystem GCS900.

– Vi har gjennomført vellykkede tester i samarbeid med Trimble, og kan nå koble Rototilt Positioning Solution til Trimbles gravesystem GCS900, sier Per Väppling, salgs- og markedssjef hos Rototilt Group AB i en pressemelding.

– På denne måten kan føreren integrere Rototilt med gravesystemet fra Trimble, og dermed oppnå bedre presisjon og produktivitet enn tidligere, poengterer han.

Oppgir nøyaktig posisjon

Ved å bruke Rototilt Positioning Solution (RPS) med Trimbles gravesystem GCS900 får føreren redskapets nøyaktige posisjon i forhold til det pågående graveprosjektet. Denne nye innovative teknologien gir føreren både høyde og rotasjonslinje, noe som et enda mer effektivt verktøy ved alle former for anleggsoppdrag som f.eks. når du skal jobbe i fine skråninger, graving på trange steder eller forflytte store landmasser.

– Etterspurt løsning

– Våre entreprenørkunder har etterspurt en løsning som gjør det mulig for gravemaskinføreren å øke effektiviteten når det benyttes tiltrotator og redskap ytterligere, og flere systemer er allerede levert i Danmark og Norge forteller markedsdirektør Ryan Kunisch i Trimble Civil Engineering and Construction.

Gjør arbeidet enklere

Full kontroll på redskapets tilt- og rotasjonsvinkel med Rototilt Positioning Solution, kombinert med nøyaktig posisjon i Trimbles gravesystem, innebærer tid- og drivstoffinnsparinger for entreprenøren. Denne nye løsningen gjør at arbeidet blir betydelig enklere for føreren i og med at man alltid kan se posisjonen og høyden uavhengig av hvordan man roterer skuffen. Entreprenøren kan jobbe betydelig mer effektivt og nøye med RTS koblet til sitt Trimble GCS900 gravesystemet, ifølge pressemeldingen.

– I samarbeid med Rototilt har vi optimert gravesystemets ytelse for å kunne øke entreprenørens produktivitet, avslutter Kunisch.