Multiconsult søker Sivilingeniør bru- og samferdselskonstruksjoner

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom 45 kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler muliggjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre mer enn 2000 medarbeidere.

Multiconsult er notert på Oslo Børs og opererer innenfor følgende seks forretningsområder: Bygg & eiendom, Industri, Olje & gass, Samferdsel & infrastruktur, Energi og Miljø & naturressurser.

Multiconsult har for tiden en stor oppdragsmengde med mange spennende oppdrag, bl.a. kulturbyggene i Bjørvika med Deichmanske hovedbibliotek og Munch-museet, utbyggingen ved Universitetet i Ås, kampflybasen på Ørlandet og Hydro Karmøy teknologipilot. Vi arbeider også med InterCity jernbane fra Råde til Halden, Ny Rv 110 Simo - Ørebekk, E18 fra Ørje til Riksgrensen og ny Fv109 fra Råbekken til Sarpsborg. Vi har dessuten en rekke andre oppdrag innen bygg og eiendom, olje og gass, industri og energi.

Region Østfold består av mer enn 80 medarbeidere og har moderne kontorer i sentrum av Fredrikstad og Moss. Vi er organisert i avdelinger for "Bygg og eiendom", "Samferdsel og infrastruktur", "Industri, Olje og Gass og energi" samt "Prosjektledelse og spesialrådgiving". Vi legger stor vekt på å utvikle våre medarbeidere, bruke moderne verktøy og metoder og ha et godt arbeidsmiljø. Hos oss kan du bo lokalt i vakre Østfold, med nærhet til skjærgård og friluftsliv, og samtidig jobbe nasjonalt og internasjonalt.

FirmaMulticonsult
FylkeØstfold
StedFredrikstad
Søknadsfrist01.04.2016

Til vår avdeling for Samferdsel og Infrastruktur søker vi etter personer med interesse og kompetanse innen bruer og samferdselskonstruksjoner

Erfarne konstruktører med erfaring innen beregninger og analyse.

Vi søker etter personer som er selvstendige, fleksible og omgjengelige og har god skriftlig framstillingsevne. Som ansatt i Multiconsult har du muligheten til å delta i store prosjekter både regionalt, nasjonalt og internasjonalt.

Ansvarsområde

Vi søker primært personer som er i stand til å ivareta et ansvar som faglig støttespiller i store og små oppdrag, eller som har erfaring nok til å være disiplinleder innen konstruksjonsfaget.

Kvalifikasjoner
  • Høyere utdanning fra universitet/høyskole innen konstruksjonsteknikk
  • Minimum 10 års relevant erfaring
  • Erfaring med prosjektering og beskrivelser, og gjennomføring av prosjekter innen vei og jernbane
  • Erfaring innen dimensjonering og analyser av samferdselskonstruksjoner
  • Erfaring med beskrivelser etter prosesskode

Multiconsult tilbyr

  • Et meget godt arbeidsmiljø
  • Gode sosiale ordninger
  • Konkurransedyktige betingelser
  • Gode forsikringsordninger
  • Utfordrende arbeidsoppgaver i et spennende og tverrfaglig miljø
  • Gode muligheter for personlig utvikling i et sterkt fagmiljø og samarbeid med andre seksjoner / regioner

For ytterligere informasjon om stillingen, ta kontakt med faglig leder konstruksjonsteknikk Joachim Z. Helgesen på joah@multiconsult.no / 907 26 953

Søk stilling

Vis flere stillinger: