Salgsorientert kalkulatør

People4you er et av landets raskest voksende bemannings- og rekrutteringsselskap. Vi løser bemanningsutfordringene for næringslivet. Våre rådgivere har solid erfaring fra bransjen og benytter DNV-sertifiserte verktøy i sitt arbeid. Vi har kontorer i Oslo, Askim, Bergen, Romerike, Ski og Stavanger. Vi har spesialistselskaper innenfor IT og Bygg & Anlegg, der vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter innenfor bemanning og rekruttering.
Se mulighetene...

FirmaPeople4You for HTH Kjøkkenforum Bergen
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfristsnarest

HTH er representert i 12 land og er en av Nord-Europas største kjøkkenprodusenter. Vi inngår i det svenske konsernet Nobia, som er Europas største kjøkkenprodusent.
HTH Kjøkkenforum Bergen opplever en betydelig vekst, og er på jakt etter flere nye medarbeidere. Vi søker deg som ønsker nye utfordringer omgitt av kolleger som inspirerer og utfordrer deg. Vi kan i første omgang tilby deg et engasjement via People4you, og med mulighet for fast ansettelse. Er du vår nye medarbeider?

Arbeidsoppgaver

Prosjektavdelingen bearbeider og selger til det profesjonelle bolig- og utbyggermarkedet. Som kalkulatør skal du jobbe med å besvare anbudsforespørsler, og sørge for at all nødvendig dokumentasjon foreligger. Du vil ha dialog med utbyggere knyttet til de ulike forespørslene, og du vil også ha et oppfølgingsansvar for kunder for å sikre fremtidige forespørsler, og kundetilfredshet. Hverdagen innebærer stor grad av koordinerende tiltak, hvor bestillinger, leveringstidspunkt og dialog med eksterne og interne aktører er sentralt.

VI ønsker å tiltrekke oss kandidater som er nøyaktig med god struktur, samtidig som du er salgsorientert og trives med mennesker.

Du vil også jobbe med andre oppgaver som faller inn under HTH sin virksomhet, og vil således få en variert hverdag med ulike arbeidsoppgaver.

Ønskede kvalifikasjoner

Erfaring fra lignende arbeidsoppgaver er en fordel, men nyutdannede oppfordres også til å søke. Det er viktig at du har stor arbeidskapasitet, og evner å jobbe strukturert og metodisk. Du skal samarbeide tett med aktører både internt og eksternt og gode samarbeidsegenskaper er viktig. Minst like viktig er det at du er ambisiøs på bedriftens vegne, og har lyst til å strekke deg litt ekstra for å komme frem til et godt resultat for alle parter.

Vi tilbyr

  • Et trivelig og hektisk arbeidsmiljø
  • Varierte arbeidsoppgaver
  • Mulighet for personlig og faglig utvikling
  • God opplæring
  • Konkurransedyktige betingelser

Søk på stillingen her

Spørsmål om stillingen?

Frank Lillebuen

People4you - Bergen

48 48 62 92