Konsulent og lyst til å jobbe som rådgivende ingeniør (RIB, RIE, RIV eller RITB)?

Experis er Norges største konsulent- og rekrutteringsselskap med 850 konsulenter. Vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter og rekruttering innen fagområdene Engineering, Finance og IT. Experis Executive rekrutterer toppledere og nøkkelpersoner innen privat og offentlig sektor. Blant våre kunder finner du over 90 % av Norges største børsnoterte selskaper. Experis er en del av ManpowerGroup og er kåret til et av verdens mest etiske selskaper.

Som konsulent i Experis får du tilgang til et bredt spekter av utfordrende stillinger og prosjektoppdrag. Sammen med oss bygger du din karriere. Vi bidrar til at du når dine mål på kort og lang sikt gjennom vårt nasjonale og globale nettverk. Besøk oss på experis.no.

FirmaExperis
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Vi ser nå etter dyktige konsulenter med erfaring som rådgivende ingeniør. Vi har flere spennende prosjekter innenfor spennende offentlige nybygg- og rehabiliteringsprosjekter. I disse prosjektene vil du være hos vår kunde som er en ledende rådgivende ingeniørbedrift. Har du erfaring innen bygg, elektro, ITB eller VVS kan dette være en mulighet for deg. Vi ser etter både juniorer og seniorer.

Felles for alle rollene vil være at du skal jobbe med rådgiving og prosjektering. Du vil være med å organisere dine oppgaver i henhold til fremdriftsplan. Det vil også være mye fokus på tegning og modellering med Tekla (stålkonstruksjoner) eller Revit MEP (og andre tilleggspakker for de ulike fagområdene: Naviate, MagiCad osv) og AutoCAD. Du vil være med i tverrfaglig samarbeid og også bidra aktivt inn i anbudsprosesser.

Kvalifikasjoner
Du er utdannet ingeniør på bachelor eller masternivå. For juniorrollene har du minimums ett års erfaring. For senior rollene bør du ha 5 års relevant erfaring. I senior rollen vil du også arbeide med økonomioppfølging og kalkulasjon.

Hva kan Experis tilby deg:
Vil du være med og videreutvikle Norges største rekrutterings- og konsulent selskap? Vi arbeider med Norges ledende virksomheter, og har et stort internasjonalt nettverk. Du vil få store muligheter for personlig og faglig utvikling, og varierte og utfordrende oppdrag. Vi har konkurransedyktige betingelser, pensjons- og forsikringsordninger og et sterkt sosialt miljø. Du får god oppfølging av din egen rådgiver og personlig karriereveiledning. Vi tilbyr også et bredt spekter av ulike kurs. I tillegg vil du få muligheten til å delta på flere av våre faglige og sosiale arrangementer samt rabatter på trening, bank/forsikring, studier, helse/fritid.

Har du lyst til å vite mer om rollen og søknadsprosessen er da bare å ta kontakt med Kristian Aarsnes Abrahamsen på 91367999 eller kristian.aarsnes.abrahamsen@no.experis.com

Klikk her for å komme til vår hjemmeside hvor du kan registrere din CV og søke stillingen.

Vis flere stillinger: