Prosjektsjefer

Caverion designer, produserer, drifter og vedlikeholder brukervennlige og energieffektive tekniske løsninger for alle typer bygg og industri. Våre tjenester brukes blant annet i kontorbygg, butikker, boliger, offentlige lokaler, industrianlegg og infrastruktur. Caverion ønsker å bli en ledende europeisk leverandør av avanserte og bærekraftige livssyklusløsninger. Vår styrke er bred kompetanse og omfattende tjenester som dekker alle tekniske fagområder gjennom hele livssyklusen til bygg og industrianlegg. Selskapet har en omsetning i underkant av 4 milliarder kroner og 3000 ansatte i Norge. Caverion-konsernet hadde i 2014 en omsetning på ca. 20 milliarder kroner og nærmere 17.000 ansatte i 12 land i Europa.

FirmaCaverion
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Caverion ønsker å styrke sin posisjon i det norske markedet ved å videreutvikle segmentet "Large Projects", hvilket omfatter selskapets største og mest kompliserte prosjekter. Disse stiller utpregede krav til beste praksis prosjektledelse, kundedialog og kvalitet i alle ledd.

For at satsningen utvikles i henhold til konsernets ambisjoner for Norge, ønsker selskapet å ansette flere nøkkelpersoner i nyopprettete stillinger, der i blant flere nye prosjektsjefer.

Prosjektsjefene er teknisk og kommersielt ansvarlig for store og flerfaglige prosjekter, og skal gjennomføre disse i henhold til selskapets tids-, kostnads- og kvalitetskrav. Videre er prosjektsjefene ansvarlig for å støtte prosjektlederne og dermed bidra til avdelingens kompetanseutvikling. Stillingen rapporterer til prosjektdirektør for "Large Projects" og inngår i enhetens ledergruppe.

Ønskede kandidater har høyere relevant utdanning og betydelig erfaring som prosjektleder for kompliserte og store totaltekniske prosjekter, og/eller prosjekter innenfor et av forretningsområdene som for eksempel elektro, VVS eller ventilasjon.

For ytterligere informasjon og eventuelle spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med ansvarlig konsulent/partner Arne Gunnar Dokken, Delphi Consulting, tlf. 23 33 27 70/mob. 90 04 66 89.

Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Søk stilling

Vis flere stillinger: