Prosjektdirektør

Caverion designer, produserer, drifter og vedlikeholder brukervennlige og energieffektive tekniske løsninger for alle typer bygg og industri. Våre tjenester brukes blant annet i kontorbygg, butikker, boliger, offentlige lokaler, industrianlegg og infrastruktur. Caverion ønsker å bli en ledende europeisk leverandør av avanserte og bærekraftige livssyklusløsninger. Vår styrke er bred kompetanse og omfattende tjenester som dekker alle tekniske fagområder gjennom hele livssyklusen til bygg og industrianlegg. Selskapet har en omsetning i underkant av 4 milliarder kroner og 3000 ansatte i Norge. Caverion-konsernet hadde i 2014 en omsetning på ca. 20 milliarder kroner og nærmere 17.000 ansatte i 12 land i Europa.

FirmaCaverion
FylkeOslo
Søknadsfrist09.04.2016

Caverion ønsker å styrke sin posisjon i det norske markedet ved å videreutvikle segmentet "Large Projects". For å lykkes med denne satsningen har man besluttet å opprette en ny stilling som prosjektdirektør.

Prosjektdirektøren har et overordnet P/L ansvar for "Large Projects" i Caverion Norge. Dette innebærer ansvaret for både salg og prosjektgjennomføring. Rett person må derfor være i stand til å utvikle en kommersiell kultur med sterkt fokus på lønnsomhet, kvalitet og effektivitet i alle ledd. Prosjektdirektøren vil få muligheten til å ansette flere nye prosjektsjefer. Stillingen rapporterer til administrerende direktør for Caverion Norge og Danmark, og inngår i selskapets ledergruppe.

Ønsket kandidat har høyere relevant utdanning og betydelig erfaring som utøvende prosjektleder innenfor relevante fagområder. Stillingen krever en utviklingsorientert og kundefokusert leder som kan inspirere organisasjonen til å innfri sitt kundeløfte.

For ytterligere informasjon og eventuelle spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med ansvarlig konsulent/partner Arne Gunnar Dokken, Delphi Consulting, tlf. 23 33 27 70/mob. 90 04 66 89.

Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Søk stilling

Vis flere stillinger: