Erik Hermansen (fra venstre), Stian Sollie, Arvid Engebretsen og Lasse Holst. Foto: MTH

Sollie Prosjekt kjøper 70 prosent av Lasse Holst

MTH-eide Sollie Prosjekt har inngått avtale om kjøp av 70 prosent av aksjene fra to av eierne i murerbedriften Lasse Holst AS.

Det skriver MTH i en pressemelding.

Eierne vil, ifølge pressemeldingen, fortsette i ledende stillinger i selskapet, og beholder de resterende aksjene i Lasse Holst. Selskapet har 30 års driftstid og 28 murer- og betongarbeidere.

Sollie Prosjekt tilbyr spisskompetanse innen innvendig og utvendig rehabilitering med hovedfokus på fasader. Stian Sollie vil gå inn i en ledende rolle i Lasse Holst, noe som, ifølge pressemeldingen, vil medføre at Lasse Holst utvider sitt spekter av tjenester innenfor utvendige og innvendige rehabiliteringsprosjekter i Østfold.

– Vi er svært fornøyde med å få en av Østfolds mest solide murerfirmaer med på laget. Vi får tilført solid kompetanse og kapasitet og ser frem mot spennende tider i Østfoldmarkedet, sier Arvid Engebretsen, styreleder i MTH.

MTH er en del av AF Gruppen, og eier flere spesialiserte selskaper innenfor rehabilitering, som Thorendahl, Storo Blikkenslagerverksted, Oslo Papp & Membranservice, Oslo Prosjektbygg, VD Montasje, Sol-Energi, Sollie Prosjekt, Kirkestuen og Oslo Stillasutleie.