Entreprisejurist i AF Anlegg

AF Anlegg gjennomfører alle typer anleggsprosjekter innenfor samferdsel, infrastruktur og vannkraft, inkludert veg, bane, flyplass, tunnel, tunnelinnredning og sikring. Anleggsvirksomheten omfatter også nybygging og oppgradering av olje- og gassanlegg, samt havneanlegg.

Vi er en sentral aktør på de største prosjektene innen samferdsel, vannkraft, olje og gass som utføres i Norge.

FirmaAF Anlegg
FylkeOslo
Søknadsfrist31.03.2016

AF Gruppen er et av Norges ledende entreprenør- og industrikonsern med mange spennende og utfordrende prosjekter. For ytterligere å styrke vår kapasitet til å yte juridisk bistand til konsernet søker vi en entreprisejurist til forretningsenheten AF Anlegg. AF Anlegg gjennomfører alle typer anleggsprosjekter i hele Norge innenfor samferdsel, infrastruktur og vannkraft, nybygging og oppgradering av olje- og gassanlegg, samt havneanlegg.

Arbeidsoppgaver:

  • Juridisk rådgivning til konsern og forretningsenhet, samt bistand til AF Anleggs prosjekter vedrørende kontraktuelle forhold (kunde- og leverandørkontakter)
  • Forberedelse og gjennomføring av kontraktverifikasjoner
  • Forhandlinger og tvisteløsning
  • Oppfølging av AFs styringssystem innenfor kontrakt
  • Avholdelse av kurs i relevante standarder og regelverk
  • Kontakt med eksterne advokatfirmaer

Kvalifikasjoner:

  • Juridisk embetseksamen/Master i rettsvitenskap
  • Minimum 3 års erfaring med entreprisejuridisk arbeid, fortrinnsvis fra advokatfirma og/eller prosjektrettet virksomhet
  • God faglig kompetanse
  • God kommersiell forståelse
  • Relevant erfaring fra tilgrensende rettsområder

Vi leter etter en løsningsorientert person som har gode samarbeidsevner og god muntlig og skriftlig fremstillingsevne. Du kjennetegnes ved et høyt aktivitetsnivå og evne til å arbeide selvstendig i tråd med konsernets kjerneverdier, samt at du er endringsvillig. Du bør i tillegg ha interesse for virksomhet innenfor bygg- og anleggssektoren. Stillingen er basert i Oslo, men det må påberegnes en del reisevirksomhet ut til AF Anleggs prosjekter.

Stillingen gir en unik mulighet til å kombinere juridisk og praktisk kompetanse. En viktig del av funksjonen er å synliggjøre og utnytte juridiske og kontraktuelle muligheter for å forsterke AFs konkurransekraft. Stillingen skal aktivt støtte prosjektene og ledelsen i deres valg og prioriteringer relatert til juridiske muligheter og risiko.

AF Gruppen tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Stillingen byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige og prestasjonsorienterte betingelser, gode forsikrings- og pensjonsordninger og aksjeprogrammer for samtlige ansatte.

For ytterligere informasjon om stillingen, ta kontakt med personalsjef Harald Berg, på 92810076 eller direktør Ivar Galaaen på 92093190.

Søk stilling

Vis flere stillinger: