Prosjekt- og byggeleder, vikar 1 år

IVAR har som formål å anlegge og drive kommunaltekniske fellesanlegg for vann, avløp og renovasjon. Selskapets visjon er å sikre regionen markedets mest konkurransedyktige VAR-tjenester. IVAR eies av 13 kommuner i Stavanger/Ryfylke/Jær-regionen med et samlet innbyggertall på ca. 330 000. Hovedkontoret ligger på Mariero, og selskapet har i dag 236 ansatte ( 189,5 årsverk). Mer informasjon finner du på www.ivar.no.

FirmaIVAR
FylkeRogaland
StedStavanger
Søknadsfrist28.03.2016

IVAR har mange store utbyggingsoppgaver både innenfor transportanlegg (ledningsanlegg, bassenger og pumpestasjoner), renseanlegg innenfor vann og avløp og prosessanlegg for slambehandling osv. Utbyggingene ivaretas av Avdeling plan og utbygging, som består av 30 dyktige ingeniører, med kontorplass på IVARs hovedkontor, Breiflåtvn. 16/18, Mariero, Stavanger.

En av våre erfarne prosjekt-/byggeledere skal ha foreldrepermisjon og vi søker etter hennes vikar i ca. et år.

Aktuelle arbeidsoppgaver

  • Prosjekt og byggeledelse av kommunalteknisk infrastruktur, anlegg og bygg
  • Overordnet planleggings- og utredningsarbeid
  • Arbeidsoppgavene vil kunne tilpasses den ansattes interesser og kompetanse

Kvalifikasjoner

  • Utdanning på høyskole- / universitetsnivå
  • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk
  • Førerkort kl. B

Ønskede kvalifikasjoner

  • Relevant praksis
  • Erfaring innen vann og avløp
  • God generell datakompetanse

Personlige egenskaper
Vi søker deg som er åpen, engasjert og pålitelig. Det legges stor vekt på serviceinnstilling og samarbeidsevner, men du kan jobbe selvstendig når det trengs. Det er ønskelig at du kan kommunisere godt på alle nivå i vår virksomhet også med våre eksterne kunder og samarbeidspartnere.

Krav til språkkunnskaper
Det stilles krav om norskprøve 3 for fremmedspråklige søkere. Dette kravet kan fravikes dersom det kan dokumenteres god norsk skriftlig og muntlig fremstillingsevne.

Vi kan tilby
En spennende jobb og godt arbeidsmiljø med høy faglig kompetanse og trivelige kolleger. Gode personalordninger. Lønn etter avtale. Fleksibel arbeidstid.

Søknad sendes
Søknad sendes og behandles kun elektronisk og vi ber deg derfor søke via vårt rekrutteringssystem. Det er ikke mulig å legge ved attester og vitnemål. Disse må du ta med på et evt. intervju. Vi ber deg også fylle ut CV fullstendig. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig i innledende fase. I samsvar med offentlighetsloven § 25 gjøres det oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli offentliggjort selv om søkeren har bedt om ikke å bli ført i opp på søkerlisten. Om dette blir aktuelt vil du bli kontaktet av oss.

Dersom du har spørsmål knyttet til søknadsprosessen, ta kontakt med personal på tlf. 51 90 85 00.

Søk stilling

Spørsmål om stillingen?

Tor-Inge Kjellesvik

Avdelingsleder

Telefon

934 88 526

Odd Hummervoll

Ass. avdelingsleder / Disiplinleder

Telefon

934 88 524


Vis flere stillinger: