Infrastrukturdagene 2016

StedStavanger, Norge
ArrangørTekna
Fra24.05.2016
Til25.05.2016
TidspunktTirsdag kl 9.00 - onsdag kl 15.00

Få innsikt i samferdselssektorens miljømessige utfordringer og bli kjent med de fremtidsrettede mulighetene for norsk infrastruktur.

Årets infrastrukturdager avholdes i oljebyen Stavanger, og er den syvende konferansen i rekken. Vi vil med årets konferanse sette søkelys på omstillingen som gjerne omtales som «det grønne skiftet».

Denne omstillingen vil omfatte alle samfunnsområder og aktører, offentlige så vel som private. Innovasjon, teknologiutvikling og nye måter å jobbe på er viktige nøkkelfaktorer som kan bidra til bærekraftig utvikling. Næringslivet og offentlig sektor vil hver for seg og samlet ha en kraftfull rolle i dette. Ingen sektor kan unndra seg omstillingen. Myndighetene må på sin side sørge for rammevilkår som sikrer investeringer i fremtidsrettet infrastruktur, og som slik legger til rette for «smartsamfunnet».

Samferdselssektoren representerer både miljømessige utfordringer, men også et mangfold av gode løsninger som kan bidra positivt.

Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen, adm.dir. i Telenor Norge AS, Berit Svendsen og adm.dir. Ingrid Dahl Hovland i Nye Veger AS vil holde de innledende foredragene på konferansen etter at vi er blitt ønsket velkommen av Kommunalråden i Stavanger kommune.

Det øvrige programmet inneholder en spennende kombinasjon av samfunnspolitiske betraktninger, kompetansebehov og konkrete prosjekter, store som små. Konferansen avsluttes med en befaring til Ryfast.

Målgruppe:
Konferansen retter seg mot de som eier, de som planlegger og bygger ulike typer infrastruktur i Norge, offentlige så vel som private – innenfor områdene veg, jernbane, øvrige samferdselsanlegg, vann, avløp, overvann, fjernvarme, kraft, elektronisk kommunikasjon, gass, bossug etc.

Påmeldingsfrist: 9. mai

Program og påmelding