Prosjektleder strategi og risikostyring

AF Gruppen ASA er et børsnotert entreprenør- og industrikonsern med en omsetning på 12,4 mrd. og 3000 ansatte. AF driver prosjektindustri i hele landet innenfor eiendom, bygg, anlegg, offshore, miljø og energi. Helt siden selskapet ble etablert har AF vært uavhengig og stolt på egen kraft og kompetanse til å løse komplekse utfordringer. Entreprenørånden i AF har vært preget av en evne og vilje til å tenke litt Annerledes og å finne bedre og mer Fremtidsrettede måter å skape verdier på. AF - "Addressing Future".

FirmaAF Gruppen
FylkeOslo
Søknadsfrist29.03.2016

AF Gruppen er et av Norges ledende entreprenør- og industrikonsern med sterk utvikling og spennende forretningsområder. Vi har ambisjoner om fortsatt lønnsom vekst og har dermed viktige strategiske utfordringer foran oss. Samtidig bruker vi risikostyring som et sentralt verktøy både for å vurdere lønnsomhet internt og se etter nye muligheter.

Arbeidsoppgaver

  • Delta i strategiarbeid for konsernet
  • Delta og lede utviklingsprosjekt i forretningsenhetene, primært knyttet til forretningsplaner og forbedringsprosjekt
  • Lede kvartalsgjennomganger av forretningsenhetene sammen med konsernledelsen
  • Fasilitere kommersielle risikoanalyser i våre tilbudsprosesser og prosjekt
  • Analyse og sparring med ledelsen

Kvalifikasjoner

  • Høyere utdannelse, gjerne mastergrad innen økonomi eller teknologi
  • Noen års relevant erfaring, gjerne fra konsulentselskap
  • God kommersiell forståelse og analytiske evner
  • Erfaring med fasilitering og møteledelse
  • Meget gode muntlige og skriftlige fremstillingsevner

Denne stillingen gir utstrakt samarbeid med hele konsernets ledelse og dine personlige egenskaper vektlegges nøye. Derfor har du gode samarbeidsegenskaper, du er analytisk og strukturert og har en sterk evne til å få gjennomslag for dine synspunkt.

Du blir en del av AF Gruppens konsernstab og rapporterer til Direktør for kvalitet og risikostyring. Du er en del av et team, men vil arbeide selvstendig. Arbeidssted er Oslo, men noe reisevirksomhet må påregnes.

AF Gruppen tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Stillingen byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling, personlig utvikling og videre karriere i konsernet. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser, gode forsikrings- og pensjonsordninger og opsjons- og aksjeprogram.

For ytterligere informasjon om stillingen kan du kontakte Rekrutteringsansvarlig Sif Løvdal, tlf. 457 86 585 eller Direktør for kvalitet og risikostyring, Matilda Vinje, tlf. 996 01 850.

Søk stilling

Vis flere stillinger: