Certex Norge flytter til Røyken Næringspark

Askerfirmaet Warbo AS, kjøper tomt, bygger og leier ut. 

Jan-Erik Warbo i Warbo AS har lenge ønsket å investere i bygg for utleie i Røyken Næringspark. Han har nå inngått leieavtale med Certex Norge AS. Tomten på 10 mål, ligger nederst i parken langs rv. 23 er kjøpt og bygging nær forestående.

-Røyken Næringspark har en perfekt beliggenhet sentralt på Østlandet i aksen Bærum, Asker, Røyken med rv. 23 som et sentralt bindeledd mellom E6 og E18. Dessuten er det nå for tiden vanskelig å oppdrive slike industritomter sentralt i Osloregionen, sier Warbo.

Bygg på bygg reiser seg i næringsparken og flere betydningsfulle industribedrifter er på plass. I alt 20 av 31 tomter er solgt. Flere plasskrevende bedrifter har valgt å flytte virksomheten sin til Røyken Næringspark. Nærhet til Oslo, Sverige og resten av Europa via Oslofjordforbindelsen er viktig.

-Det er viktig for oss å investere i et etablert industriområde, hvor andre store industribedrifter allerede er på plass i moderne og effektive bygg. At det er etablert en grunneierforening og et godt miljø her, er selvfølgelig også et stort pluss. Når alle formaliteter er på plass, ønsker vi å starte med byggeprosessen allerede i mai. Bygget, på 2.852 m2, skal stå ferdig i løpet av høsten. Vi har inngått langtidsleie med Certex Norge, som ønsker å samle virksomheten sin på Østlandet, i Røyken Næringspark, sier Warbo.

Certex Norge har i dag en landsdekkende distribusjon gjennom egne avdelinger på Slemmestad, Kristiansand, Stavanger og Bergen. Warbo as er 100 prosent eier i 10 andre næringseiendommer og deleier i ytterligere åtte eiendommer. Selskapet har også et 8 500 kvm stort bygg under oppføring på Gardermoen. Bygget skal står ferdig i juni i år.