Prosjektleder

Tre og Betong AS er en byggentreprenør og eiendomsutvikler på Helgeland. Vi har helt siden 1945 hatt som fokus å levere høy kvalitet til riktig pris og avtalt tid.
Vi påtar oss alt fra små enkle oppdrag til større totalentrepriser.

FirmaTre og Betong
FylkeNordland
StedMo i Rana
Søknadsfrist31.03.2016

Tre og Betong AS er i stadig utvikling og søker ny prosjektleder til vårt kontor i Mo i Rana. Tre og Betong AS er et entreprenørfirma innenfor bygg og anlegg, og jobber i hovedsak med total- og hovedentrepriser. Vi har i dag ca 50 ansatte med høy kompetanse. Vårt primære markedsområde er Rana og Hemnes. Omsetningen var ca 120 mill. kr i 2015. Selskapet har solid økonomi og vokser nå med store spennende oppdrag.

Stillingen har ansvar for prosjektledelse av prosjekter opp mot 100 mill kr. og krever solid relevant erfaring fra lignende arbeid.

Ønsket bakgrunn:

  • Erfaring fra prosjektledelse av større prosjekter
  • Erfaring med kalkulasjon ved hjelp av elektroniske kalkulasjonsverktøy
  • Ingeniør eller teknisk utdanning
  • God forretningsforståelse og kremmerånd
  • Fortrolig med HMS- og kvalitetssystemer samt gjeldende standarder
  • God økonomiforståelse
  • God kjennskap til relevant lov- og avtaleverk

Du er en strukturert og resultatorientert prosjektleder som kommuniserer godt på alle nivå og skaper gode relasjoner i teamet og mot samarbeidspartnere.

Tre og Betong AS tilbyr en spennende og utfordrende stilling i et lokalt selskap i vekst, samt konkurransedyktige betingelser.

Eventuelle spørsmål kan rettes til Essensi v/ Harriet A. Havdal, tlf: 477 53 589, eller til Tre og Betong AS v/Geir Lorentsen, tlf: 908 74 554. Søknad med CV sendes elektronisk innen 31. mars. Alle søknader og henvendelser behandles konfidensielt, også overfor oppdragsgiver om ønskelig.

Søk stilling

Vis flere stillinger: