Diverse inne elektrofaget

Rett Bemanning ble etablert i 2003 og vår kjernevirksomhet er formidling av vikarer til næringsliv og offentlige virksomheter, samt rekruttering til faste stillinger. Vårt mål er å være bransjens beste arbeidsgiver og partner ved å ha fokus på lokal kunnskap og personlig oppfølgning av både vikarer og kunder. Våre kontorer har med sin lokale tilknytning god kjennskap til sitt nærområde. Dette gjør at Rett Bemanning kan ha et nært samarbeid med både kunder og vikarer hvor vi finner tilpassede løsninger som passer best for deg og dine behov. Rett Bemanning er din partner for rett person på rett sted til rett tid.

FirmaRett Bemanning
FylkeAkershus
StedJessheim
Søknadsfrist08.04.2016

Nyskjerrige, sultne, erfarne elektrofagarbeidere søkes

Våre kunder på Østlandet kommer til å ha behov for flere dyktige elektrikere for langvarige prosjekter og service jobber i tiden som kommer. I den forbindelse ønsker vi å være godt forberedt for levere de beste fagpersonene markedet kan tilby.

Derfor søker vi etter deg som har god erfaring, prater norsk, skandinavisk språk , flink til å lese tegninger og utfører et godt faglig arbeid som du kan være stolt av.

Vi er opptatt av å finne den rette personen, med rett kvalifikasjon. Faget er på plass, men for å lykkes må du inneha menneskelige egenskaper som gjør at vi sammen skaper suksess.

Du trenger å være orientert over hverdagen til din ønskejobb, kunne vite at utviklingsmuligheter er noe som fortjenes og ikke kan kreves, være sulten og nyskjerrig nok til å skille deg ut positivt samt inneha bevissthet om deg selv til å vite hvor dine mangler er og hvordan du skal jobbe med de til egen og arbeidssgivers vinning.

  • Prosjekt-elektrikere innen alle typer bygg og samferdsel med mulighet for fastansettelse hos kunde.
  • Service-elektrikere til privatmarkedet og rammeavtaler med mulighet for fastansettelse hos kunde.
  • Elektrofagarbeidere med videre/ etter og tillegsutdanning med mulighet for fastansettelse hos kunde.

Rett Bemanning kan tilby følgende:

* God bistand i din søken etter jobb gjennom tett oppfølgning

* Tariff ++ basert på kompetanse og erfaring i dialog med kunden

* Få deg til å føle deg som en del av et team gjennom årlige samlinger og kursing(HMS, Førstehjelp, m.m)

Bli en del av laget vårt og bidra til egen og vår utvikling som et annerledes bemanning og rekrutteringsfirma gjennom å søke nå.

Søk her

Kontaktperson

Terje Gulliksen

Partner

tg@rettbemanning.no

921 61 715


Vis flere stillinger: