Asfaltbas

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er nær 24 milliarder kroner (2014), og halvparten av de 6 400 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»

FirmaVeidekke Industri
FylkeNord-Trøndelag
StedSpillum
Søknadsfrist13.03.2016

Vi går et godt asfaltår i møte i Nord-Trøndelag og vårt anlegg i Namdal/Steinkjer trenger å styrke stallen med en ny asfaltbas. Har du erfaring fra asfaltarbeid og har gode lederegenskaper er du kanskje vår nye medarbeider?

Arbeidsoppgaver

Som bas er du en lagleder som sammen med laget skal legge asfalt med rett kvalitet på rett plass til riktig tid. Det er også din oppgave å dokumentere utført arbeid.

Ute på oppdrag er du og laget bedriftens ansikt utad, og du møter kunder, underleverandører og andre på en slik måte at de ikke bare ønsker å bruke Veidekke igjen, men anbefaler oss for andre.

Du skal sørge for at du, laget og underentreprenørene våre drar hjem fra jobb like hele som da dere kom. Det betyr at du må være forutseende og jobbe i forkant med HMS slik at de farlige situasjonene avverges før de oppstår.

Ditt ansvar er også å påse og dokumentere at maskiner og utstyr som laget disponerer får sitt daglige vedlikehold.

Kvalifikasjoner

Du har fagbrev som asfaltør eller lang relevant erfaring innen asfaltfaget. Førerkort klasse B er et krav, mens klasse C er ønskelig. Mye rapportering og dokumentasjon foregår elektronisk, så du må ha grunnleggende IT-kunnskaper. Du behersker norsk språk både skriftlig og muntlig.

Personlige egenskaper

Veidekkes verdier Profesjonell – Redelig – Entusiastisk – Grensesprengende er viktige for oss, og for å bli en av oss må du kunne stå for disse.

Du må like å ha omgang med mennesker av alle slag, og ha evne til å spille andre gode. Du må ha bein i nesa og samtidig ha godt humør. Du må like å stå på i en hektisk asfaltsesong og ikke ha noe imot at det av og til kan bli lange dager.

Vi har bransjens aller beste fagfolk hos oss og mange av oss har lang erfaring i faget. Vi forventer at du er strukturert og at du liker å gjøre godt faglig arbeid. Du forstår også viktigheten av godt HMS-arbeid og er en pådriver for dette.

Vi tilbyr

Blir du vår nye medarbeider vil du møte et positivt og uformelt arbeidsmiljø. Vi har gode pensjons- og forsikringsordninger, samt mulighet til å kjøpe aksjer i egen bedrift.

Søk på stillingen her

Spørsmål om stillingen?

Stig Gåsbakk

Anleggsleder

Telefon

481 72 599

Vis flere stillinger: