Enhetsleder vann, avløp, renovasjon og vei (VARV)

Ullensaker er en sentralt beliggende Østlandskommune med ca. 34.000 innbyggere. Kommunen ligger ca. 25 kilometer nordøst for Oslo med to større tettsteder, Jessheim og Kløfta, med førstnevnte som administrasjonssted. Som vertskommune for hovedflyplassen på Gardermoen er Ullensaker kommunepreget av vekst og utvikling.

FirmaUllensaker kommune
FylkeAkershus
StedJessheim
Søknadsfrist05.04.2016

Ullensaker kommune er i sterk vekst og søker

Enhetsleder vann, avløp, renovasjon og vei (VARV)

Enheten vann, avløp renovasjon og vei består av 4 avdelinger (Plan- og prosjekt, Drift vann, avløp og vei, Miljø, renovasjon og gebyrer og Avløpsrenseanlegg) og har ca. 50 medarbeidere. Enhetsleder vil ha personal og budsjettansvar for virksomheten. Til enheten ligger også eieroppfølging mot de tekniske selskapene på renovasjon (ØRAS) og brann (Øvre Romerike brann- og redning).

Kommunen står foran store utbyggingsprosjekter innenfor teknisk infrastruktur, som et ledd i å følge opp den veksten som preger regionen. Den som tilsettes vil jobbe i et sterkt og tverrfaglig kompetansemiljø, i tett samspill med både private utbyggere og folkevalgte. Enhetsleder rapporterer til kommunaldirektør og inngår i direktørområdets faste ledergruppe.

Viktige arbeidsoppgaver vil være:

  • Fagansvar for kommunens virksomhet innenfor vei, vann, avløp og renovasjon.
  • Personalledelse, med budsjett- og økonomiansvar for enheten
  • Bistå kommunaldirektør i politiske fora
  • Lede porteføljer med investeringsprosjekter innenfor vei, vann og avløp

Vi søker deg som trives i en kompleks organisasjon, med fokus på samhandling og tverrfaglighet. Du er synlig, inkluderende og løsningsorientert som leder, kommuniserer godt og ønsker å være med å utvikle en spennende vekstkommune.

Vi forutsetter relevant fagbakgrunn, samt erfaring fra å lede tverrfaglige miljøer med ulikt fokus. Samtidig vektlegger vi din evne til å være leder og sette lederrollen i fokus. Du har dokumenterbare resultater fra liknende virksomhet. Erfaring fra politisk styrt organisasjon er en fordel.

Interesserte kan ta konfidensiell og uforpliktende kontakt med våre rådgivere i Habberstad, Jan Egil Myhre, tlf. 90 89 25 22 eller Marit Mellem, tlf. 90 54 65 32.

Søknad med CV sendes marit.mellem@habberstad.no senest innen 5. april 2016.

Vis flere stillinger: