Årets leverandør, Rindalslist. Fra høyre Thomas Johnsen, Jan Ivar Buljo og Kolbjørn Hellestø. Kristin M. Trollerud fra Neumann Bygg ytterst til venstre.Et veldig fornøyd team fra Tromsø - kåret til årets varehus - med regiondirektør Nils Harald Thorbjørnsen ytterst til høyre.

Rindalslist årets leverandør hos Neumann Bygg

Byggevarekjeden Neumann Bygg samlet i helgen ansatte og leverandører til kjedens internmesse på Gardermoen. Her ble blant annet prisene årets leverandør og årets varehus del ut.

Under lørdagens festmiddag så var det tid for årets ærefulle utdelinger.

Kåringen av årets leverandør gjøres etter vurdering i kriteriene tilstedeværelse, kompetanse, prosjektbearbeidelse, leveringspresisjon og reklamasjonsbehandling. Etter vurdering av leverandørene fra alle varehusene ble Rindalslist AS kåret til årets leverandør.

- Leverandøren har gjennomført første år som nasjonal avtaleleverandør og det ble lagt vekt på at de er kunnskapsrike, proaktive og leverer gode produkter. Dette sammen med rask og løsningsorientert reklamasjonsbehandling ga uttelling og årets utmerkelse, heter det i en pressemelding.

Kjedens adm. dir. Geir Thomas Fossum delte ut prisen for Årets Varehus med følgende begrunnelse;

- Årets Varehus har hatt en imponerende reise fra å være gjennomsnittlig til å bli en stjerne. Laget på dette varehuset har hatt en god positiv utvikling, kommet med nye salgsinitiativer og gjort en rekke grep for å bli mer driftseffektive. Sterk verdiskapning gjennom finansåret 2015 og god kontroll på kostnader bidro til solid resultatutvikling fra 2014 til 2015. Årets Varehus ble Neumann Tromsø, og det var en fornøyd gjeng som entret scenen og mottok utmerkelsen.

På messen ble det gjennomført speed-dating for kjedens ansatte på leverandørenes utstillinger.

Messen ble åpnet med en presentasjon hvor kategori- og markedsdirektør Kristin M. Trollerud redegjorde for status og kjedens ekspansive fremtidsplaner.

- Kjeden er i positiv utvikling og vokser raskere enn markedet i de regioner man er representert med dagens 14 varehus. Det mangler ikke på ambisjoner og Neumanns plan er å bli en landsdekkende distributør av byggevarer, med fokus på det profesjonelle markedet, heter det i meldingen.