XL-BYGG-proffene inntar Oslo

XL-BYGG sitt årlige proffarrangement MesterMøte er nå i gang sentralt i Oslo. 

 Gjennom 10 dager vil 500 proffkunder fra hele Norge bli oppdatert på viktige produktområder og få oppleve stemningen i Holmenkollen på beste plass under VM i Skiskyting.

Den faglige oppdateringen besørges av 22 leverandører innenfor områder som isolering av tak/vegg, trelast med fokus på interiørtre og behandlet trevirke for utendørs bruk, klimasystemer, tak, grunnisolasjon, våtrom, plateprodukter, vinduer, festemidler og el-verktøy.

Sponser skiskyting

XL-BYGG har som kjent samarbeidet med Ole Einar Bjørndalen gjennom snart en mannsalder og er selvsagt spente på hvor god oppladningen har vært foran konkurransene i Kollen.

- Har han igjen nye superkrefter på lur? Johannes Thingnes Bø er vår andre samarbeidspart og vi har selvsagt store forventninger til ham også. Vi skal løfte fram XL-BYGG sine menn fra startstreken av. Med 150 mann på tribunen hver dag skal vi sørge for god stemning, heter det i en pressemelding.

Etter endt program avsluttes dagene med messebankett, komplett sceneoppsett med entertaineren Gustav Nilsen fra Urbane Totninger og bandet AfterBeach.

Lørdagens store øvelse

Norges Skiskytterforbund har gjort uttak av både Ole Einar Bjørndalen og Johannes Thingnes Bø til VM-sprinten for menn 10 km i Holmenkollen lørdag 5. mars. I tillegg deltar Tarjei Bø, Emil Hegle Svendsen og Erlend Øvereng Bjøntegaard.