Leder for Bergenskontoret

WSP Norge er en av Norges ledende virksomheter innen profesjonell prosjektledelse. Vi leverer prosjektledelse, prosjektutvikling og prosjektrelaterte spesialisttjenester til offentlige og private aktører innen en rekke bransjer, hvorav de viktigste er bygg og anlegg, samferdsel, energi og industri.

FirmaWSP Norge
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist30.03.2016

Utfordrende og utviklende stilling med ansvar for Vestlandet i en stor internasjonal kompetanseorganisasjon.

WSP er et av verdens største tekniske rådgivingsselskaper, med 3400 ansatte i Norden. WSP Norge (tidligere Faveo Prosjektledelse) er et av Norges ledende selskap innen profesjonell prosjektledelse med 400 MNOK i omsetning og over 235 ansatte. Vi er under etablering på Vestlandet og har ambisjon om å vokse. I den forbindelse søker vi etter en person som kan lede vårt kontor i Bergen.

Lederen for kontoret i Bergen vil være ansvarlig for å videreutvikle WSPs satsing på Vestlandet. I tillegg til selv å være engasjert i oppdrag for kunder, skal den vi søker etter lede, koordinere og planlegge aktivitetene i regionen slik at bedriftens strategi og mål for regionen nås. Lederen for kontoret i Bergen inngår i ledergruppen for WSP Norge region sørvest, og rapporterer til regiondirektør for sørvest.

Ansvar og hovedoppgaver:

• Lede og videreutvikle firmaets etablering på Vestlandet, herunder utarbeide strategier og planer

• Gjennomføre kunde-, markeds- og salgsaktiviteter, samt lede og gjennomføre tilbudsarbeid

• Bidra til utvikling av kontorets medarbeidere/kompetanse, samt ved rekruttering

• Være firmaansvarlig for prosjekter i regionen ved behov, bygge nettverk mot kundegrupper og samarbeidspartnere

• Delta i prosjekter med stor betydning for regionen og WSP

Kvalifikasjoner og egenskaper:

Det er ønskelig at du har relevant høyere utdanning, gjerne innen tekniske fag, samt erfaring med salg/markedsføring. Erfaring med ledelse av konsulentvirksomhet er en fordel.

Videre ønsker vi at du har relevant kjennskap til markedet og et nettverk blant beslutningstakere og nøkkelpersoner i virksomhetene. Nettverk i offentlig virksomhet, gjerne mot finansieringskilder for prosjekter, og kjennskap til og nettverk i bygg- og anleggsbransjen er en fordel.

Du er markeds- og kundeorientert, helhetstenkende og strategisk. Du er engasjert og energisk, ser muligheter og finner løsninger.

I tillegg til å ha lederegenskaper er du relasjonsorientert og har gode samarbeids- og kommunikasjonsevner internt og eksternt.

Vi ønsker en tillitsskapende leder som er opptatt av kvalitet, resultat og service til kundene.

Du har god muntlig og skriftlig framstillingsevne.

Vi tilbyr:

• Godt arbeidsmiljø og gode muligheter for personlig utvikling

• Lønn etter avtale

• God pensjonsordning og fri ulykkes- og gruppelivsforsikring

For mer informasjon kontakt regiondirektør Jill Akselsen.

Mobil: 934 77 934E-post: jill.akselsen@wspgroup.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: