Gruppeleder Maskin, vannkraft - Teknologiavdelingen

Sweco i Norge er en fremtidsrettet arbeidsplass som øker i popularitet. Vi er nærmere 1350 ansatte fordelt på 26 kontorsteder og jobber innen forretningsområdene Bygg, industri, eiendom, Energi og Infrastruktur. Som rådgiver i Sweco vil du få varierte oppgaver og utfordringer. Hos oss kan du jobbe med prosjekter som bidrar til en bærekraftig samfunnsutvikling. Bli med oss videre, og grip muligheten til å velge et arbeids- og kunnskapsmiljø som skårer høyt på trivsel og stolthet.

FirmaSweco Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist11.04.2016

Teknologiavdelingen i Sweco har i dag rundt 30 ansatte fordelt i Trondheim og Oslo. Avdelingen er delt i tre grupper, Fornybar kraft, Kraftnett og Maskin. I avdelingen er det en god kombinasjon av både erfarne og unge lovende medarbeidere med godt humør og engasjement.

Vår maskingruppe har et tungt og bredt fagmiljø, og består av medarbeidere med mange års erfaring innen maskinteknisk vannkraftutstyr og prosjektering av vannkraftanlegg. Vi jobber med oppdrag som inkluderer tidlig fase undersøkelser/befaringer, teknisk spesifisering, utarbeidelse av forespørselsdokumenter, forhandlinger, kontrakts utarbeidelse og detaljprosjektering. I tillegg kommer oppfølging under prosjektering, montasje og idriftsettelse. Tilstandskontroller, anleggsmålinger, revurderinger, due diligence og annen byggherrerådgivning er også viktige oppgaver.

Har du engasjement og kompetanse innen området er dette en jobb med mange muligheter. Som gruppeleder for maskin får du:

  • En sentral rolle som rådgiver i prosjekterings- og utbyggingsprosjekt innen små og store vannkraftverk.
  • En viktig rolle med markedskontakt, tilbud og salg innen bransjen, samt strategisk satsing for videre utvikling av maskingruppa i Sweco.
  • Bruke din faglige tyngde og lederegenskaper til å skape verdier for kunder og medspillere.

Som ansatt i Sweco blir du en del av Norges sterkeste fagmiljø innen kraftanlegg, representert av vannkraft bygg og maskin, transformatorstasjoner og kraftledninger. Vi er et tverrfaglig selskap der du har mulighet til å jobbe med større prosjekter på tvers av avdelinger og fagområder i inn- og utland. Som leder og rådgiver i Sweco kan du påvirke hvilke oppgaver og faglig retning en ønsker å utvikle.

Din bakgrunn

  • Ing./siv. ing. grad innen maskinteknikk el.
  • Tverrfaglig og inngående kjennskap til kraftverk
  • Markedserfaring med nettverk i bransjen
  • Målbevisst og opptatt av resultat
  • Lagspiller og sosial, glad i lede andre
  • Engasjert og løsningsorientert
  • Ledererfaring med personalansvar

Vi tilbyr en jobb i et sterkt flerfaglig miljø med fleksible utviklingsmuligheter, samt gode ferie- og personalordninger. Vi legger til rette for at våre ansatte lykkes med sine karrierevalg og arbeidsprestasjoner. Og vi vil at du, som oss, er opptatt av å finne løsninger som forener teknikk og miljø, på en bærekraftig måte. Nå ønsker vi å høre fra deg!

Kontaktpersoner:

Børge Ugand Nyseth

Gruppeleder Maskin

+47 419 01 460

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: