Ny leder for UnionConsult Oslo

Knut Kjennerud (54) er ansatt i en nyopprettet stilling som leder UnionConsult Oslo.

Knut Kjennerud blir ny leder for UnionConsult Oslo.

- Vi er meget fornøyd med at Knut Kjennerud har valgt å bekle denne stillingen hos oss. Dette er en nyopprettet stilling som definitivt vil være med å styrke vår posisjon i rådgivermarkedet i Norge, sier Jan Løkke, styreleder i UnionConsult.

UnionConsult har ekspansive planer og er ifølge en pressemelding inne i en god utvikling med gode resultater de siste årene. I denne anledning tiltrer Knut Kjennerud i rollen som leder for UnionConsult Oslo. Knut Kjennerud er utdannet sivilingeniør og har en Master of Management grad.

Han har tidligere erfaring fra forskjellige ansvarsområder i Telenor, der han nå kommer fra stillingen som leder for Site Management i Norkring, et selskap i Telenor Group.

- Jeg ser nå frem til å trekke veksler på min erfaring gjennom 26 år med multidisiplinære infrastruktur-prosjekter innen telekommunikasjon, til andre områder innenfor infrastruktur og annen byggevirksomhet. For meg vil det være naturlig å benytte resultatledelse som styringsverktøy for å beskrive mål og prioritere de viktigste tiltakene for å utvikle og tilrettelegge for en mest mulig strømlinjeformet utvikling i en ekspanderende bedrift, sier Kjennerud i meldingen. 

UnionConsult har ambisjoner om solid vekst også i 2016. Fra sommeren 2016 flytter  selskapet inn i nye lokaler på Ryen med kontorplasser til 110 medarbeidere i tillegg til de 70 kontorplassene selskapet allerede har.

UnionConsult er en sammenstilt union av rådgivere og arkitekter, med felles ledelse, eiere og administrasjon.

UnionConsult har gjennom nesten 50 år i bransjen utviklet seg fra å være flere små, en-faglige miljøer, til å bli en viktig tverrfaglig aktør, med nesten 100 dyktige medarbeidere, lokalisert i Oslo, Fredrikstad, Elverum og, Brumunddal.