Administrerende direktør

SBBL er et samvirkeforetak som har til hovedformål å skaffe boliger til andelshavere gjennom borettslag og boligsameier og på annen måte forvalte boliger for andelshavere.

Som forretningsfører tilbyr vi boligselskapene tjenester for drift og vedlikehold av boligene som blir bygget og boområdene disse er bygget i. Med ca 6000 boliger, fordelt på ca 190 ulike boligselskap er vi i dag største boligforvalter i vårt område. Selskapet tilbyr tjenester som er viktige for at medlemmene skal få en enklere og tryggere hverdag. Dette skjer direkte gjennom boligbyggelaget og gjennom andre selskap vi er medeiere i, som BBL Boservice, Omsorgstjenesten og Eiendomsmegler1

I tillegg til forkjøpsrett til gode boliger nyter våre medlemmer godt av store økonomiske fordeler som er avtalt både med lokale og nasjonale samarbeidspartnere. Medlemsfordelene er nærmere omtalt på våre nettsider.

Skien Boligbyggelag er en betydelig aktør innenfor eiendomsmegling og omsetter i overkant av 400 boliger i året. Meglertjenester tilbys medlemmene til konkurransedyktige priser.

SBBL har 35 ansatte og en solid økonomi. Selskapet har 70 års jubileum i år.

FirmaCR Group for Skien Boligbyggelag
FylkeTelemark
StedSkien
Søknadsfrist10.03.2016

Administrerende direktør har det totale ansvaret for selskapets virksomhet og skal bidra til videre utvikling av en modernisert og forretningsorientert kultur. Det er nødvendig med forståelse og interesse for samvirketanken og selskapets samfunnsmessige profil.

Det er nødvendig med høyere relevant utdanning, gjerne innenfor økonomi, marked, jus eller teknisk eventuelt andre relevante fagområder. Arbeidsformen bør være preget av en involverende delegerende og støttende stil med en klar forretningsorientert tilnærming. Du må ha relevant ledererfaring gjerne fra tilsvarende nivå.

Videre må du motiveres av samvirketanken og selskapets samfunnsprofil, og må kunne kombinere dette med økonomiske resultatmål, styring og oppfølging. Selskapets størrelse betinger at en ny leder også motiveres av en operasjonell tilnærming og deltakelse.

Attester og vitnemål vil vi eventuelt komme tilbake til på et senere tidspunkt.
Vi innestår for konfidensiell behandling av alle henvendelser inntil nærmere avtale også overfor vår oppdragsgiver.

Søk stilling

Kontaktperson CR Group:

Svenn Roar Larsen tlf 970 13 711

Kontaktperson Styrets leder:

Jan Terje Olsen tlf 907 71 590 

Vis flere stillinger: