Ole Feet er ansatt som ny konsernsjef i Trysilhusgruppen. (Foto: Torbjørn Tandberg)

Ole Feet ny konsernsjef i Trysilhusgruppen

Den tidligere Block Watne-sjefen Ole Feet er ansatt som ny konsernsjef i Trysilhusgruppen.

- Trysilhusgruppen vokser og ansetter en av landets mest erfarne ledere og boligbyggere som konsernsjef. Ole Feet skal samle, lede og videreutvikle virksomheten, heter det i en pressemelding.

1. mars er Feet på plass som konsernsjef i det drammensbaserte boligselskapet. Trysilhus ble startet av Helge Jordanger i 1993. I dag er også sønnene Geir Olai, Kjetil og Sindre aktive eiere og ledere i virksomheten. De fortsetter i ulike posisjoner under Ole Feets ledelse.

– Det er lagt et godt grunnlag for videre vekst, og vi mener selskapet best kan utvikles videre under en profesjonell og ekstern leder. Vi er svært tilfredse og stolte over å ha fått Ole Feet til å påta seg oppgaven. Han er en av landets mest erfarne og kompetente boligbyggere og en respektert fagmann og leder, uttaler Kjetil Jordanger som i dag leder konsernet.

Samler all virksomhet

Samtidig som Feet overtar ledelsen, blir all virksomhet i Jordanger-familiens Trysilhusgruppen og Omnibogruppen samlet i ett konsern – som bygger eneboliger, leiligheter i småhus og blokkleiligheter. I 2015 bygde Trysilhus 235 boliger, omsatte for ca 625 millioner kroner og oppnådde et resultat på ca 60 millioner kroner før skatt. 

- Omnibogruppen, som ble startet i 2014, oppnådde positivt økonomisk resultat allerede første hele driftsår, heter det i meldingen.

Selskapene har byggeprosjekter en rekke steder sentralt på Østlandet. De har spesialisert seg på standardiserte løsninger rettet spesielt mot målgruppene førstegangsetablerere, re-etablere og seniorer. 

Trysilhus har fått godkjent hele sin produksjon av Svanemerke-stiftelsen.

Trysilhus gjennomfører de fleste prosjektene i egenregi, men realiserer også prosjekter i samarbeid med andre aktører. Eksempler på dette er utbyggingen på Øverland i Bærum i samarbeid med Ola Mæle, Hellerudhaugen i Nittedal sammen med Løvenskiold og Hagebyen i Sande i samarbeid med Schage Eiendom.

Selskapets tomtebank er i stadig vekst, og porteføljen per i dag er på mer enn 2.000 boliger.

Imponert

Trysilhusgruppens nye konsernsjef begynte i Block Watne som distriktssjef i 1995, ble administrerende direktør i selskapet i 2006 og konsernsjef i BWG Homes i 2013. I en årrekke var han ansvarlig for all operativ virksomhet. Feet valgte å fratre i fjor – kort tid etter at OBOS overtok selskapet.

– Jeg ser frem til å overta ledelsen av Trysilhus-konsernet, og jeg er imponert over det familien Jordanger har skapt. Virksomheten er robust, den bygger på en solid verdiplattform, har et unikt konsept, tydelig definerte målgrupper og er godt posisjonert i markedsområder i vekst, uttaler Ole Feet. Han synes konsernets klare og fremtidsrettede miljøprofil og eiernes ambisjoner om lønnsom vekst gjør lederoppgaven svært interessant.

Enklere

- Den nye konsernsjefen i Trysilhus er en av boligbransjens tydeligste stemmer. Som leder av boligprodusentenes forening i flere år, tok han gjentatte ganger til orde for at regelverket bør endres slik at prosessen fra regulering til ferdig bolig forenkles, heter det i meldingen.

– Min oppfatning er at Trysilhus drives godt, har engasjerte eiere og dyktige medarbeidere som i samarbeid har utviklet et fremtidsrettet konsept, sier Feet. Han har stor sans for at selskapet tar hånd om alle ledd i verdikjeden. ­

– Trysilhus kjøper tomtene, utvikler prosjektene, bygger med egne ansatte og tar selv hånd om salget og overlevering til kunden. Det er en modell som myndighetene bør hegne om og som sikrer forutsigbarhet og kvalitet i boligbyggingen, avslutter Ole Feet.

Han er utdannet sivilingeniør bygg, agronom og bedriftsøkonom.

– Gode boliger og godt bomiljø er viktig for folks trivsel, sier Ole Feet.(nr. to fra venstre) Etter 20 år som leder i Block Watne, begynner han nå som sjef for Trysilhusgruppen. Dagens leder og medeier Kjetil Jordanger (t.v.) og brødrene Geir Olai og Sindre (t.h.) er godt fornøyd med å ha fått den erfarne boligbyggeren på laget. (Foto: Torbjørn Tandberg)