Project Manager i Europas ledende geomatikkselskap

Exact Geo Survey AS ble grunnlagt i 1954 og har ca. 200 spesialister som leverer et bredt spekter av oppmålingsteknikse tjenester til bygg- og anleggsbransjen, on- og offshoreindustrien samt offentlige og private organisasjoner i hele Norden. Exact Geo Survey AS er å finne i Sverige, Norge, Finland, Estland, Tsjekkia og Canada.

Vi er et moderne geomatikkselskap med 60 ansatte i Norge fordelt på kontorene i Oslo, Bergen, Tønsberg og Namsos. Vi ønsker å utvikle vår kompetanse som totalleverandør av geomatikktjenester til det beste for våre viktige kunder.

Exact Geo Survey AS er førstevalget av oppmålingsselskap for ansatte og kunder. Selskapet har nasjonale rammeavtaler med de mest profesjonelle og velkjente entreprenørene i Norge. Vi har vært involvert i de største og mest renommerte utbyggingsprosjekter i Norge de siste 60 år innen infrastruktur, industri og offshore.

FirmaRaadgiverhuset for Exact Geo Survey
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Om stillingen Project Manger Scan to BIM

Med avansert 3D skanning-teknologi, gjennomfører vi rask og nøyaktig datainnsamling hvor våre målinger gir verdifulle data som brukes til dokumentasjon til en rekke formål. Vi presenterer og leverer deretter de innsamlede data som 3D-modeller eller 2D-tegninger til våre kunder innen områder som bygg og eiendom.

Vi søker en Project Manager til å være ansvarlig for forretningsområdet Scan to BIM i EXACT Norge.

Forretningsområdet er svært ekspansivt og innebærer en variert stilling som inkluderer strategiske markedsanalyser og derav beslutninger om det er operativt mulig å realisere mulighetene og deretter gjennomføre prosjektene. Som Project Manager vil du være del av et internasjonalt team og være ansvarlig for utvikling, sette mål, administrere og lede forretningsområdet i EXACT Norge i form av både salg og prosjektledelse. Arbeidet omfatter ansvar for den daglige produksjonen, prosjekt- og ressursplanlegging, kvalitetssikring, levering, kundekontakt, samt eget budsjett- og resultatansvar.

For fremtidig ekspansjon vil en stor del av arbeidet være å etablere og opprettholde gode kunderelasjoner med nye og eksisterende kunder, og aktivt arbeide for å finne nye forretningsmuligheter og utvikling av forretningsområdet.

Som prosjektleder vil du rapportere til Business Manager Scan to BIM.

Kompetanse og erfaring

Du har en utdanningsbakgrunn som byggingeniør og/eller erfaring i prosjektledelse. Erfaring med prosjektledelse innen bygg, eiendom eller arkitekt bransjen samt kunnskaper om AutoCAD og Revit og/eller lignende programvare er et krav. Det er en fordel om du har tidligere erfaring innen geomatikkfaget. Har du også jobbet i internasjonale miljøer, teller det positivt. Stillingen krever flytende språkkunnskaper i norsk og engelsk, konsernspråket er engelsk.

Viktige egenskaper som vi verdsetter er at du har driv og engasjement i det daglige arbeidet. En ansatt ved EXACT gjenkjennes ved å være sosialt utadvendt, fleksibel og med sans for god struktur. Det er viktig at du er komfortabel med å jobbe selvstendig da stillingen krever dette.

Arbeidssted er Oslo, men reiser må påregnes og derfor er førerkort et krav.

Vi tilbyr

  • Unik mulighet til å være med å forme fremtidens geomatikkselskap
  • Godt arbeidsmiljø med engasjerte og trivelige kollegaer
  • Frihet under ansvar i et involverende selskap
  • Individuelle og målrettede utviklingsplaner
  • En selvstendig og ansvarsfull stilling
  • Konkurransedyktige betingelser
  • Gode personal og forsikringsordninger

Andre opplysninger

  • Reisevirksomhet: Anslagsvis 25 reisedager

Søk på stillingen her

Kontaktinfo: Trygve J. Moe, Sr.Bedriftsrådgiver (+47) 911 49 100

Vis flere stillinger: