Susanne Holthe (fra venstre), Kristin Mo Ravik, Martin Øhman og Kåre Johan Haarr har alle fått fast jobb i Statsbygg før endt studietid. FOto: Statsbygg

Studenter landet Statsbygg-jobb

– Jeg hadde ikke ventet å få fast jobb i staten som 26-åring, sier NTNU-student og tidligere grensevakt, Kåre Johan Haarr, én av fire studenter som har fått jobb i Statsbygg i år før studiene er over.

Det skriver Statsbygg i en pressemelding på sine nettsider.

Statsbygg har nettopp rekruttert fire nye medarbeidere et halvt år før studiene er over. To framtidige ingeniører og to framtidige økonomer, alle i 20-årene, har fått fast jobb.

– Ved å være tidlig ut med å rekruttere, får vi være med i kampen om de beste studentene, sier økonomi- og administrasjonsdirektør Marianne Fålun i Statsbygg.

I det private næringlivet er det vanlig å ansette på denne måten, men sett fra et statlig perspektiv er dette en ny måte å rekruttere på, heter det i pressemeldingen.

Kristin Mo Ravik fra NTNU blir assisterende prosjektleder, Susanne Holthe fra Copenhagen Business School blir prosjektøkonom, Martin Øhman fra BI blir økonom og Kåre Johan Haarr fra NTNU blir assisterende prosjektleder.