Teamleder/Fagansvarlig VANN

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting.

I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare hver dag!

FirmaRambøll Norge
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist20.03.2016

Rambøll øker nå sin satsning innen VA på Vestlandet og ønsker å etablere et sterkere fagmiljø i Bergen. Vår kompetanse er etterspurt i mange prosjekter, og vi har behov for å ansette en Faglig leder/teamleder for utvikling av enheten og for å dekke etterspørselen til markedet. Se mer informasjon om VA i Rambøll her; http://www.ramboll.no/services/vann

Vi søker etter en dyktig og framtidsorientert ingeniør/sivilingeniør med høg fagkompetanse og kundenettverk i Bergensområdet. En hovedoppgave vil være å tilføre relevante oppdrag til seksjonen. I tillegg blir du sentral i å sikre god oppdragsgjennomføring, sørge for kvalifisert bemanning på våre oppdrag samt legge rammer for faglig utvikling av seksjonens medarbeidere. Andre viktige oppgaver vil være:

  • Gjennomføre prosjektsikring for oppdrag som eies av seksjonen
  • Initiere og lede forbedringsprosesser
  • Delta i avdelingens ledergruppe
  • Forankre Rambølls verdier og strategier hos medarbeiderne.

Ønskede kvalifikasjoner

Vi ser etter deg som har evne og interesse for ledelse, forretningsforståelse og evne til å skape merverdi for kunden. Du må også ha erfaring fra oppdragsgjennomføring og ledelse av større oppdrag innen prosjektering og/eller prosjekteringsledelse. Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner:

  • Interesse for utvikling og vekst for VA-miljøet ved vårt kontor i Bergen
  • Samarbeidsorientert, selvstendig og høg arbeidskapasitet
  • Utdannelse som sivilingeniør/ingeniør innen VA, med minst 5-7 års erfaring
  • Erfaring fra prosjekteringsverktøy, fortrinnsvis AutoCAD/Novapoint.

Rambøll Water tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å følge instruksjonene på denne siden

Velkommen som søker!

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen:

Avdelingsleder VA, Bård Sandberg

Telefon 406 06 506

Vis flere stillinger: