Produksjonsmedarbeider

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er nær 24 milliarder kroner (2014), og halvparten av de 6 400 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

"Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»

FirmaVeidekke Industri
FylkeSogn og Fjordane
StedHyllestad
Søknadsfrist06.03.2016

Vi søker produksjonsmedarbeider ved vår asfaltfabrikk i Hyllestad.

Asfaltfabrikken vår ligger i ytterste del av Sognefjorden, i Hyllestad kommune. Vi har 3 fabrikker i Sogn og Fjordane fylke og vi går et godt asfalt år i møte. Vi må styrke stallen og kanskje blir du en av vår nye produksjonsmedarbeidere i Hyllestad.

Arbeidsoppgaver:

Som produksjonsmedarbeider ved asfaltfabrikken vil du være innom flere typer oppgaver. Du skal kjøre fabrikken, drive reparasjon og løpende vedlikehold, laste og losse båter med asfalt og grus og kjøre hjullaster.

Kvalifikasjoner:

Vi ønsker at du har mekanisk bakgrunn og at du kan kjøre hjullaster. Du behersker data samt norsk både muntlig og skriftlig.

Personlige egenskaper:

Veidekkes verdier Profesjonell-Redelig-Entusiastisk-Grensesprengende er viktige for oss og du må etterleve våre verdier.

Du er selvstendig, men liker samtidig å jobbe i et team. Nøyaktighet og orden er egenskaper vi også ønsker. Du må like å stå på i en hektisk asfaltsesong, og ikke ha noe i mot at det av og til kan bli lange dager.

Vi tilbyr:

Om du blir en av våre nye medarbeidere så vil du møte et positivt og uformelt arbeidsmiljø. Vi har også gode pensjons og forsikringsordninger, samt mulighet til å kjøpe aksjer i egen bedrift.

Spørsmål om stillingen kan rettes til: Per Inge Oppedal, tlf 990 95 505

Søk på jobben her

Vis flere stillinger: